haber

Kadın kazak toptan yeni koleksiyon

Bizim giyim toptancı kadın kazak toptan yeni bir koleksiyon vardı. Özellikle sizin için yeni seriden en ilginç modelleri tartışıyoruz ve Kadın modasında moda trendleri hakkında konuşuyoruz. Müşterilerinize hangi kazak modellerinin sunmaya değer olduğunu görün.

Klasik kadın kazakları

En klasik kadın kazağı kuşkusuz bir balıkçı yaka kafası tarafından bastırılmış bir renkte giyilir. Klasik modeller de kazaklar yuvarlak yaka, üçgen veya V yakalı. Zamansız modellerin uzun kolları vardır ve kesimleri kabaca kalça çizgisine ulaşır. Klasik kadın kazakları basit bir kesim, evrensel bir renge sahip olmalı ve pürüzsüz olmalıdır. Kazaklara ek olarak, orta uyluk, midi (diz boyu), 7/8 veya maxi (yere kadar) hırkalar da iyi bir seçimdir. Renklerden bahsediyorsa, diğer tonları kolayca eşleştireceğimiz sessiz renkler koymak en iyisidir. Siyah, gri, kahverengi, bej, çıplak veya lacivert kadın kazak birçok stilde bulunacaktır. Grilere gelince, önümüzdeki yıl, şüphesiz en moda Pantone Enstitüsü tarafından seçilen nihai gri renk olacaktır. Sönmüş renklerden, aynı zamanda güzel zeytin, haki ve bordo gölgesi görünüyor. Klasik kazak, malzemeyi süsleyerek ayırt edilebilir – ribana, dikiş metalik iplik veya kumaşların melanj kombinasyonu.

Renkli kadın kazakları

Tüm kıyafetlerin gardıropun temel unsurları kavramına uyması gerekmez, bazıları herhangi bir stilin güçlü bir aksanı olabilir. Yapacakları şey bu. renkli kadın kazak. Önümüzdeki yılın ikinci rengi sarı aydınlatıcıdır. Enerjik renkler herhangi bir stile renk katacak ve bizi kesinlikle iyi bir ruh haline getirecektir. Sarıya ek olarak hangi renkler bahis değer? Turuncu, pembe, mor, mavi ve kırmızı tonları öneririz. En isteyerek seçilenler renkli kadın kazak kobalt, fuşya, mercan ve turkuaz renklerde. Renkli kadın kazakları Ayrıca, her bir incelik setine katacak yumuşak bir pastel gölgeye de sahip olabilirler. İyi bir seçim kayısı, nane, mavi, açık pembe veya lila tonlarında gardırop eşyalarıdır. K renkli kadın kazak nie muszą być jednolite. Doskonale wyglądają modele we wzory – kratę, paski, motywy roślinne i kwiatowe czy wzór paisley.

Nowa kolekcja swetrów damskich hurt – hurtownia Factoryprice.eu

Eğlenceli form

Yeni yılda büyük eğilim eğlenceli bir form olacak. Tanınmış modellerin yeniden yorumlanması yeni çözümler getiriyor. Kesimin hangi değişiklikleri veya dekorasyonu popüler olacak? Bir süre için, büyük popülerlik sadece büfeler değil, büyük kollu ve hatta XXL modellerinden de keyif alıyor. Kollar vücuda yapışmak yerine gittikçe genişletiliyor. Başka ne var? Kazak çeşitli kesiklere sahip olabilir — yaka çizgisinde, kıyafetlerin kenarlarında veya bel yüksekliğinde. Omuzları ortaya çıkaran omuzları kesin popülerdir. Bazı markalar bile bir adım daha ileri teklif kazaklar göğüs yüksekliğinde malzemenin önemli bir çentik ile. Bu modeller altında tişörtler, bluzlar veya tişörtler ile giyilmelidir. Popüler de popüler kadın kazak asimetrik kesimlerle — ön kısımda daha kısa, arkada daha uzun veya yanlarda giysilerin ortasına göre daha uzun.

Dekorasyon

Yüz, kesim, renk veya desen kıyafetlerin görünümünün sadece bir parçasıdır. Süslemeler son derece önemlidir — onlar sayesinde giyim karakterini kazanır. Hangi süslemeler şimdi ya da yakında popüler olacak mı? Gardıropun moda öğeleri kazaklar metalik süslemelerle. Kilitler, düğmeler, payetler veya parıltılı ekler olabilir. Kadınların favori süslemelerinden biri ruffles. Kazak, kollu veya aşağı giysilerin önünü süsleyebilirler. Boho tarzı saçaklar da harika bir dekorasyondur. İyi süs eşyaları da ince yaylar veya bağlamalardır. Hala moda renkli dikiş, örgü deseni, renkli nakış veya diğer renklerde ekler.

Bir başka moda eğilim, kıyafetlerin yapıldığı malzemeyle ilgilidir. Popüler olan kadın kazak uzun kıllarla. Pooh, kürklü modeller yumuşak ve dokunuşa hoş ve görsel açıdan ilginç kendilerini sunarlar. Kazakların diğer malzemelerden ek parçaları olabilir — örneğin dantel. Ayrıca, açıklık kesikleri ve hatta gözyaşları ile iyi sunulan modeller (yakında popülariteye sahip bu tür kazaklar pantolonları delikli yenebilir).

Kadın kazak toptan yeni koleksiyon

Mağazanızın aralığını değiştirmek istiyorsanız, genişletin veya doldurun yeni koleksiyon kadın kazak toptan harika bir seçim olacaktır. Online giyim toptan Factoryprice.eu satışa uygun fiyatlarla ilginç modeller bir sürü var. Toptan ve tek parça satın alabilirsiniz. Toptan satış her gün yenilikler sunar, böylece ürün yelpazesi her zaman güncel trendlerle tutarlı ve hatta onları geçiyor. Şimdiden 20.000’den fazla ürün var. Online giyim toptancısı Factoryprice.eu ücretsiz kayıt, toptan ve güvenli ödemeler ile basit entegrasyon sağlar. Siparişler dünya çapında 24H içinde sevkiyat için hazırlanır, depo durmadan çalışır, böylece sipariş edilen malları hızlı bir şekilde alırsınız ve mağazanızı sübvanse edersiniz. Ürünler açıklamalarını ve profesyonel fotoğraflarını içerir.

Paula

Recent Posts

Ramoneski w hurcie – poznaj wszystkie modele!

Szukasz modnych kurtek na wiosnę do swojego sklepu? Ramoneski w hurcie to idealna propozycja, która…

2 sene ago

Yaz için toptan kadın şortları – ne seçilir?

2022 yaz toptan kadın şortları? Bunların en modası renk, desen, dekorasyon ve malzemenin dokusu ile…

2 sene ago

Toptan denim koleksiyonu – toptan yeni modeller

Sonbahar/kış sezonunda modaya uygun ve şimdi ilkbaharda yeni bir taksitle geri dönüyor. Şu anda sadece…

2 sene ago

İlkbahar ve yaz için toptan mini etekler – en geniş çevrimiçi toptan satış teklifi

Bahar koleksiyonlarının şovları zaten arkamızda - teklifi yeni kıyafetlerle tamamlama zamanı. İmleç bu kez onlar…

2 sene ago

Toptan yaz 2022 koleksiyonu – yeni sezonun trendlerini öğrenin!

Sarayda hava ısınıyor, bu yüzden sadece ilkbaharda stoklamak için ideal bir fırsat değil, aynı zamanda…

2 sene ago

Factoryprice.eu toptan kadın blazer – onlara sahip olmalısınız!

Pencerenin dışına tamamen yayılır, bu nedenle satış teklifinin küçük bir güncellenmesi zamanı geldi. Mağazanızı donatmaya…

2 sene ago