haber

Beyaz kadın gömleği: temel eleman

Bugün size bir kadının gardırobunda üssün en popüler unsurlarından birini anlatıyoruz. Hangi beyaz kadın gömleğine göz atın birçok durum için stil için uygundur ve hangi modellerde bahis yapmaya değer.

Klasik model

Çoğu kadın için, beyaz bir kadın gömleği gerekli unsurlardan biridir soyunma odasında temel. Böyle bir kadın gömleğinin klasik modeli nasıl görünmelidir? Tipik olarak, moda kalça çizgisine, uzun kollu ve zarif bir yakaya ulaşan düz bir kesime sahiptir. Giysiler düğmelerle tutturulur, genellikle manşetlerle biten konik kollara sahiptir. Zamansız, rahat kesim ne sıkı ne de hacimlidir — hafif gevşektir, böylece maksimum konfor ve hareket etmez. Beyaz Bayan Gömlek Bunlar, iş için, yürüyüş, parti, arkadaşlar arasında bir toplantı için uygun olacak son derece çok yönlü giysiler, aynı zamanda önemli durumlar. Zarif Beyaz Kadın Gömleği her kadının içinde mükemmel görünmesini sağlar. Evrensel renk diğer tonlarla kolayca eşleşir ve stil oluşturulması sorunlu olmayacaktır.

Seçim kadın gömlekleri Elbette, tercih ettiğimiz kesimi giyebiliriz – gevşek büyük boy veya siluete sıkıca uyan modeller. O zaman öncelikle figürümüze uyma ilkesine göre yönlendirilmek faydalı olacaktır. Bazı modellerin giysileri şekle daha da uygun hale getiren özel parantezlere sahip olduğunu belirtmek gerekir. Şu anda, kadınlar seçmek için giderek istekli beyaz bayan gömlekleri uzatılmış bir kesim ile – uyluğun ortasına kadar uzanır. Bu modeller hem pantolon hem de tozluklarla şekillendirmede iyi çalışır, etekler için de giyilebilirler. Bazı gömlek modelleri (özellikle yaz için) kısa kollu, kısaltılmış kesim (etek, şort veya yüksek bel pantolon için ideal) veya giysilerin alt kısmında kravat vardır. Klasik modeller nasıl dekore edilebilir? Çoğu modelde süs eşyaları yoktur veya sadece hassas unsurlara sahiptir. Ne? Bunlar dekoratif düğmeler veya hafif dikiş veya kolları bağlayan çıtalar veya büyük cepler gibi kesilmiş elemanlar olabilir.

Yeni versiyonda beyaz kadın gömleği

Naszym zdaniem jednak oprócz klasycznych koszul o prostym kroju warto postawić także na inne ciekawe modele. Uniwersalna koszula powinna mieć kolor biały oraz fason, który sprawi, że będzie ona dobrym ubraniem na wiele okazji. Elementy kroju mogą być jednak ozdobne same w sobie. Od kilku sezonów gorącą tendencją są rękawy wielkości XXL, które od razu zwracają na siebie uwagę. Takie zdobienie kroju potrafi doskonale wyrównać proporcje nierównej sylwetki, w której dolna partia ciała jest znacznie obszerniejsza od górnej. Ramiona mogą być także ozdobione bufkami czy falbanami. To kolejna z modnych tendencji – falbany są wszechobecne w różnych elementach kroju. Mogą one zdobić nie tylko ramiona, ale także dół ubrania czy jego dekolt (dekolt hiszpański czy żabot). W trendy wpisują się także modele z wiązaniem w pasie podkreślającym talię. Wiele modeli zamiast klasycznego zakończenia koszuli ma zaokrąglony dół.

 

Biała koszula damska hurtownia Factoryprice.eu

Karakterli modeller

Beyaz Bayan Gömlek Bunlar gardıropun zamansız ve temel bir unsurudur, ancak aynı zamanda mevcut trendlerin etkisi altında değişikliklerden geçmekten veya görünümünü değiştirmekten mutluluk duyan bir giysidir. Çoğumuz gardıropumuzda klasik modeller var ve yeni bir şey arıyoruz — klasik kesimi modaya uygun eğilimlerle birleştirecek bir model. Bu durumda, mükemmel bir seçim beyaz bayan gömlekleri süs eşyaları ile. Örneğin, gömleğe biraz renk katacak renkli ekler, dikiş veya etek olabilir. Popüler bir dekorasyon baskılar, yazıtlar veya aplikelerle özel kalıplardır. Mücevher süslemeleri veya payetli kemerler olabilir. Sıcak bir trend metalik tonlardır, pek çok kıyafet parıltı, payetler, fermuarlar, peçeler veya rhinestones ile süslenmiştir. Moda da giyim üzerinde renkli nakış görünüyor. Üniforma modellere ek olarak, modayı desenlerde de öneriyoruz. Görsel olarak harika görünüyorlar beyaz bayan gömlekleri hayvan desenleri (özellikle zebra çizgili), çiçek motifleri veya şeritler.

Beyaz Bayan Gömlek Toptan Satış

Beyaz kadın gömlekleri toptan nereden alınır? Harika bir yer online toptan Factoryprice.eu. Burada ilginç kesimler, tonlarda ve birçok boyutta ilginç modeller bulacaksınız. Toptan satış sadece beyaz kadın gömlekleri değil, aynı zamanda kadın bluzları, pantolon, şort, elbiseler, kazaklar, sweatshirt veya dış giyim. Kadın koleksiyonuna ek olarak, Ev hattından erkek, çocuk ve ev aksesuarları koleksiyonu da bulunmaktadır. Toptan Factoryprice.eu ücretsiz kayıt, toptan entegrasyon, ardından tek parça satın alma, güvenli ödeme ve 24H nakliye siparişleri sunar. Açık 24 saat bir depo hızlı teslimatı etkileyecek ve hazırlanan açıklamalar ve ürünlerin fotoğrafları satışa daha verimli ve daha kısa sürede mal girmeyi mümkün kılacaktır. Toptan Factoryprice.eu mağazanız için uygun ve kolay toptan alışveriş yapacağınız yerdir.

Paula

Recent Posts

Ramoneski w hurcie – poznaj wszystkie modele!

Szukasz modnych kurtek na wiosnę do swojego sklepu? Ramoneski w hurcie to idealna propozycja, która…

2 sene ago

Yaz için toptan kadın şortları – ne seçilir?

2022 yaz toptan kadın şortları? Bunların en modası renk, desen, dekorasyon ve malzemenin dokusu ile…

2 sene ago

Toptan denim koleksiyonu – toptan yeni modeller

Sonbahar/kış sezonunda modaya uygun ve şimdi ilkbaharda yeni bir taksitle geri dönüyor. Şu anda sadece…

2 sene ago

İlkbahar ve yaz için toptan mini etekler – en geniş çevrimiçi toptan satış teklifi

Bahar koleksiyonlarının şovları zaten arkamızda - teklifi yeni kıyafetlerle tamamlama zamanı. İmleç bu kez onlar…

2 sene ago

Toptan yaz 2022 koleksiyonu – yeni sezonun trendlerini öğrenin!

Sarayda hava ısınıyor, bu yüzden sadece ilkbaharda stoklamak için ideal bir fırsat değil, aynı zamanda…

2 sene ago

Factoryprice.eu toptan kadın blazer – onlara sahip olmalısınız!

Pencerenin dışına tamamen yayılır, bu nedenle satış teklifinin küçük bir güncellenmesi zamanı geldi. Mağazanızı donatmaya…

2 sene ago