haber

Giyim toptancısındaki kış koleksiyonu

Yeni yılda sizler için harika haberlerimiz var – giyim toptan satışında yeni kış koleksiyonu artık Factoryprice.eu’de mevcut. Neyi kontrol edin kıyafetler bu kış modaya uygun olacak ve mevcut yılda hangi trendlerin popüler olacağı.

Malzeme önemlidir

Kış için kıyafet seçerken malzemeye özel dikkat gösterilmelidir – soğuk havalarda bize termal konfor sağlamalıdır. Yün, angora veya kaşmir gibi doğal ama sıcak malzemeler seçmeye heveslidir. Büyük popülerlik doğal, yumuşak ve dokunma pamuğuna hoş geliyor. Görme, sırayla, süet, kadife ve deri giysiler tarafından çekilir. Malzemenin dekorasyonuna dikkat etmeye değer. Melanj, parıltılı iplikle kesilebilir, yivli, açık iş kesimleri veya örgü desenli olabilir. İlginç olan, çeşitli malzeme türlerini birleştiren giysiler, örneğin omuzlarda yarı saydam bir kumaşa sahip kadife bir bluz. Son zamanlarda, eşofman modelleri giysi modelleri büyük popülerlik olmuştur. Dünyanın dört bir yanındaki kadınlar eşofman elbiseleri, kıyafet setleri, sweatshirt veya eşofman altı üzerine bahis oynuyor. Rahat kıyafetler çoğunlukla sportif bir tarzda, ancak bu modaların yeni, ilginç yorumlarının eksikliği de yoktur.

Kesim önemlidir

Yukarıda belirttiğimiz gibi, en popüler olanı şimdi kıyafetlerin sweatshirt kesimleridir. Bununla birlikte, kesik süslemelerin gardıropun belirli unsurlarına sahip olduğuna bakmaya değer. Modaya uygun trend XXL beden kollar, büfeler veya alçaltılmış omuz çizgisidir. Birçok giysi modeli de bel vurgulayan bir kayışa sahiptir (çoğunlukla giysi ile aynı malzemeden yapılmıştır). Gardırop elemanının daha iyi yapışmasını sağlamak için, kolların veya bacakların ucunda, belde, kıyafetlerin alt kısmında veya boyun çizgisinde çekiciler kullanılır. Eğilimler ayrıca, kollarda, yaka çizgisinde (jabot, İspanyol yaka çizgisi) veya kıyafetlerin alt kısmında fırfırlar da yer alıyor. Tek veya katmanlı olabilirler. Giyim toptancısındaki kış koleksiyonu jest pełna ubrań z różnorodnymi wycięciami kroju oraz wiązania, które uatrakcyjniają element garderoby. Wiele modeli jest ozdobionych lamówkami w kontrastowych kolorach, napisami czy nadrukami. Popularnością cieszą się także kolorowe hafty. Z kolei ozdoby takie jak metalowe kółka, dżety, cekiny, ozdobne zamki czy guziki wpisują się w trend metalicznych odcieni.

 

Zimowa kolekcja w hurtowni odzieży Factoryprice.eu

Kış için en şık renkler

Bu yılki kış için en iyi tonlar nelerdir? Cilt rengimize uyan nötr çıplak giysiler tarafından büyük bir popülerlik kazanılır. Ayrıca kahverengi ve yeşil tonlarına odaklanmak istiyoruz — açık kahverengi, deve, kahverengi, haki, zeytin veya şişelenmiş yeşilin gölgesinde. Sesi sessiz ama etkileyici renklerden hala bordo ve hardal öneriyoruz. Yılın renkleri açık gri nihai gri ve sarı aydınlatıcıBununla birlikte, gri ve sarı rengin tüm tonları bu yıl moda olacak. Güçlü stil unsurlarını, etkileyici renkleri sever misiniz? Sarı, mor, kırmızı, fuşya veya kobalta ek olarak iyi bir seçim olacaktır. İyi bir seçim, sadece altın veya gümüş değil, metalik bir kaplamaya sahip metalik bir gölge seçmektir. Kitin böyle bir unsuru kesinlikle kendine dikkat çekecektir. Gardıropun üniforma unsurlarına ek olarak, desenlerde kıyafetler öneriyoruz. Geleneksel süslemelere güvenle bahse girebilirsiniz — çizgili, çiçek motifleri veya ekose. Harfler, geometrik motifler, boyama motifleri veya kamuflaj deseninde güzel bir desen de vardır.

Hangi kıyafetler seçilir?

Kış için vazgeçilmez bir kıyafet, her şeyden önce dış giyim. Kadın ceketlerini veya paltolarını tercih ederseniz fark etmez — kılıf sıcak olmalı ve hava koşullarına karşı korunmalıdır. Ferah cepler, kapüşon veya yaka-yaka yaka-rüzgardan ve soğuktan koruyucuysa mükemmeldir. Kadın gardırobundaki bir başka gerekli kıyafet kesinlikle kazaklardır. Her iki model de kafa ve hırka veya açık hırka tarafından giymenizi öneririz. Kadın kazakları hem iş setlerinde olduğu gibi günlük stil için hem de özel günler için giyilebilir. Bize göre, her kadının gardırobunda en az bir süveter, bir balıkçı yaka ve uzun hırka ile bir model olmalıdır. Jackpot atışı, uzun veya kısa kıllı bir kürk yelek olacak. Tişörtü, kazak veya ceketin yerini alan bir stil unsuru olarak veya ek bir ısınma tabakası olarak giyebilirsiniz, örneğin deri bir ceket giyebilirsiniz. Bir kadının gardıropunda da kullanışlı olacak örme elbiseleretekler, takılı etekler veya zarif pantolonlar.

Giyim toptancısındaki kış koleksiyonu

Toptan Factoryprice.eu yelpazesini günceller ve her gün teklife yeni ürünler ekler. Şimdi kullanılabilir yeni, giyim toptan kış koleksiyonu, 2021 yılının popüler trendlerine mükemmel uyum sağlar. Yukarıda listelenen gardırop eşyalarını ve diğer birçok ilginç kıyafeti bulacaksınız. Toptan Factoryprice.eu tek parça alışveriş sağlar, ücretsiz kayıt ve güvenli ödeme sağlar. Depomuz her zaman açıktır ve sevkiyat için mallar 24H içinde hazırlanır. Her ürüne hazır bir açıklama ve profesyonel ürün fotoğrafları ekliyoruz, böylece mallar teklifinize daha hızlı girilebilir.

Paula

Recent Posts

Ramoneski w hurcie – poznaj wszystkie modele!

Szukasz modnych kurtek na wiosnę do swojego sklepu? Ramoneski w hurcie to idealna propozycja, która…

2 sene ago

Yaz için toptan kadın şortları – ne seçilir?

2022 yaz toptan kadın şortları? Bunların en modası renk, desen, dekorasyon ve malzemenin dokusu ile…

2 sene ago

Toptan denim koleksiyonu – toptan yeni modeller

Sonbahar/kış sezonunda modaya uygun ve şimdi ilkbaharda yeni bir taksitle geri dönüyor. Şu anda sadece…

2 sene ago

İlkbahar ve yaz için toptan mini etekler – en geniş çevrimiçi toptan satış teklifi

Bahar koleksiyonlarının şovları zaten arkamızda - teklifi yeni kıyafetlerle tamamlama zamanı. İmleç bu kez onlar…

2 sene ago

Toptan yaz 2022 koleksiyonu – yeni sezonun trendlerini öğrenin!

Sarayda hava ısınıyor, bu yüzden sadece ilkbaharda stoklamak için ideal bir fırsat değil, aynı zamanda…

2 sene ago

Factoryprice.eu toptan kadın blazer – onlara sahip olmalısınız!

Pencerenin dışına tamamen yayılır, bu nedenle satış teklifinin küçük bir güncellenmesi zamanı geldi. Mağazanızı donatmaya…

2 sene ago