haber

Kış elbiseleri toptan

En soğuk günlerde bile elbiseler içinde yürümeyi bırakmıyoruz. Biz hangi kış elbiseler toptan değerinde size tavsiye mağazanızı stok. En son trendlere ve güncel trendlere göz atın.

Eşofman altı elbiseleri

Bu yıl, kadın modası, sadece yaşam değişikliği değil, aynı zamanda elbise tarzımızı da zorlayan bir salgın tarafından değiştirildi. Giderek daha fazla kadın gevşek, rahat kıyafet modelleri üzerine bahis oynuyor. Bu aynı zamanda elbiseler için de geçerlidir. Bu kış çok popüler sweatshirt elbiseler dokunuşa yumuşak, doğal pamuktan yapılmıştır. Çoğu model uzatılmış tişörtlere benziyor, kolların ucunda, kıyafetlerin altında ve bazen de boyun çizgisinde çekicilere sahiptir. En popüler süslemeler yazıtlar, baskılar ve renkli etek, yani spor stilinden alınan unsurlardır. Eşofman altı elbiseleri Ayrıca metalik elementlerle süslenebilirler – payetler, parıltılı veya metal daireler. Ayrıca kravatlı modeller de popülerdir — yaka çizgisi, kolları veya elbisenin alt kısmında. Eşofman modelleri genellikle renkli nakış veya diğer renklerde veya çoğu giysi malzemesi dışındaki ekler var. rahat sweatshirt elbiseler Günlük stilde mükemmel çalışırlar ve sıkı kıyafet kurallarının uygulanmadığı iş için de uygun olacaklardır.

Kazak gibi giyinmek

Çok modaya uygun örme elbiseler uzatılmış kazak kesimi ile. Dokunmatik modellere sıcak, hoş ve yumuşak tozluk veya tayt ile mükemmel bir şekilde giyilir. Birçok model boynu daha iyi koruyan balıkçı yaka ile tamamlanmıştır. Kış kazak elbiseler Genellikle örgülü bir desenle dekore edilirler — ortada tek veya bütün olarak birkaç kıyafet. Örme elbiseler mogą być ozdobione metalicznymi zdobieniami takimi jak złote czy srebrne dżety czy guziki. Dobrze wyglądają także fasony z atłasowymi wiązaniami czy ozdobnymi guzikami (wykonanymi na przykład z drewna).

Zimowe sukienki hurtowo – hurtownia Factoryprice.eu

Dekorasyon kesimi

Bu sezon, birçok elbise şaşırtıcı kesimleriyle dikkat çekiyor. Hangi tür süslemeler popülerdir? Önde gelen trendlerden biri XXL büyüklüğündeki büyük kollar. Kış elbiseleri Ayrıca çeşitli kesim yerlerinde fırfırlar var. Altta kollu, katmanlı veya tek süs eşyaları süsleyen fırfırlar olabilir elbiseler ve boyun çizgileri (jabots veya İspanyol boyun çizgileri) üzerinde fırfırlar. Gardırop elemanları da asimetrik bir kesime sahip olabilir (ön kısımda daha kısa, arkada daha uzun veya yanlarda daha uzun ve ön kısımda daha kısa). Kesimin moda süslemeleri arasında, kış için elbise ile aynı malzemeden beldeki şeritlerden de bahsedebilirsiniz. En popüler yaka tipi artık vücudun üst kısmını mükemmel bir şekilde vurgulayan ve herhangi bir siluetin bir kadına uyan bir zarf yaka çizgisidir.

Kış için elbiseler: en güzel renkler

Hangi renkleri seçeceğiniz kışlık elbiseler? Nedir Kadın modasında kış için şık renkler? Bu sezon moda olan güçlü renklerden kırmızı, mor ve sarı ( Pantone tarafından 2021 yılının rengi). Bu renklerin çeşitli tonları arasından seçim yapabilirsiniz — açık kırmızı, lila ve kanarya, haşhaş, safran, erik, bordo, mor, hardal. Toprak renklerinde ve klasik renklerdeki kıyafetler harika. İyi bir seçim çıplak, kahverengi (açık kahverengi, deve, kahverengi), siyah, haki veya zeytin tonları. Eşsiz bir renk arıyorsanız, şişelenmiş yeşil, deniz, turkuaz, kobalt veya fuşya öneriyoruz.

Desenlerle monotonluğun atılımı, malzemeye dikkat edin

Kışlık elbiseler hakkında konuşuyorsa pamuk ve trikoya ek olarak hangi malzemeler moda? Metalik tonların eğilimi, hafif parıltılı kumaşlarla çok uygundur – metalik iplikle çaprazlanır, payetler veya vinil efektle süslenmiştir. Yumuşak dokunuşlu ve zarif görünümlü süet ve eko-deri de popülerdir. Zamansız bir kot pantolona da bahse girebilirsiniz. Ayrıca, çeşitli kumaş türlerini bir araya getiren kıyafet modelleri de harika. Ayrıca satın almaya değer kışlık elbiseler desenlerde — bu tür modeller göze çarpacak ve stilin çok şık bir unsuru olacak. Hangi desenleri giymeye değer? Birçok kişi safari tarzına uyan hayvan desenlerini seçer. Panter, zebra çizgili veya taklit yılan veya timsah derisi olabilir. Yıl boyunca çiçek motifleri popülerdir. Bir tür çiçek tasvir edebilir veya bir “çayır” gibi görünebilirler. Bitki desenleri de iyi bir seçimdir. Kış elbiseleri Ayrıca ızgaralar, şeritler veya bezelye deseniyle iyi dekore edilmiş görünün. İlginç bir şekilde kendilerini sunmak Kış için elbiseler geometrik veya grafik desenlerde.

Kış elbiseleri toptan

Giyim Toptan Factoryprice.eu kış için ideal modeller de dahil olmak üzere çeşitli elbiseler satışa sunuldu. Bizimle satın alacaksın. kışlık elbiseler toptan birçok ilginç stilde, renklerde ve çeşitli boyutlarda. Ücretsiz kayıt, toptan satış ile kolay entegrasyon, gerekli minimum sipariş miktarı ve güvenli ödemeler toptan alımları hızlı ve kolay bir şekilde yapmanızı sağlayacaktır. Tüm zaman stoklarıyla, tüm siparişler 24H içinde sevkiyat için hazırlanır. Giyim Toptan Factoryprice.eu Bir giyim mağazası veya bir konfeksiyon mağazası ile alışveriş yapmak ve çabucak sübvanse etmek için harika bir yerdir.

Paula

Recent Posts

Ramoneski w hurcie – poznaj wszystkie modele!

Szukasz modnych kurtek na wiosnę do swojego sklepu? Ramoneski w hurcie to idealna propozycja, która…

2 sene ago

Yaz için toptan kadın şortları – ne seçilir?

2022 yaz toptan kadın şortları? Bunların en modası renk, desen, dekorasyon ve malzemenin dokusu ile…

2 sene ago

Toptan denim koleksiyonu – toptan yeni modeller

Sonbahar/kış sezonunda modaya uygun ve şimdi ilkbaharda yeni bir taksitle geri dönüyor. Şu anda sadece…

2 sene ago

İlkbahar ve yaz için toptan mini etekler – en geniş çevrimiçi toptan satış teklifi

Bahar koleksiyonlarının şovları zaten arkamızda - teklifi yeni kıyafetlerle tamamlama zamanı. İmleç bu kez onlar…

2 sene ago

Toptan yaz 2022 koleksiyonu – yeni sezonun trendlerini öğrenin!

Sarayda hava ısınıyor, bu yüzden sadece ilkbaharda stoklamak için ideal bir fırsat değil, aynı zamanda…

2 sene ago

Factoryprice.eu toptan kadın blazer – onlara sahip olmalısınız!

Pencerenin dışına tamamen yayılır, bu nedenle satış teklifinin küçük bir güncellenmesi zamanı geldi. Mağazanızı donatmaya…

2 sene ago