haber

Kadın modasında koza

Koza nedir ve neden şimdi bu kadar modaya uygun hale geldi? Böyle bir stil için hangi kadın kıyafetleri seçilir? Bugün size kadın modasında kozanın popülerlik kazandığını ve gardırobunuzda ne kadar rahat kıyafetlerin bulunduğunu anlatacağız.

Kadın modasında koza nedir?

Koza gibi bir eğilim hakkında 4-5 yıl önce zaten yüksek sesle çıktı. Cocooning genellikle bilinçli evcilleştirme denir. Özellikle bu günlerde, çoğumuz salgın sırasında onları seçiyoruz. Daha önce, aynı zamanda iş veya ev işleri kapalı zaman anlamına geliyordu — bugün kozalama Birçoğumuz uzaktan çalışırken yeni bir anlam kazanıyor. Evlerde çok zaman geçiriyoruz, insanlardan arıyoruz. Bu nedenle, daha çok dikkat etmeye değer “evden sonra kıyafetler” Sadece düzgün değil, aynı zamanda güzel ve rahat ve hatta güncel trendlere uyuyorlardı. Ev yapımı stilimizin her gün bizim için biraz zevk almasına izin verin. Bu özel zamanda, kendimiz için bir süre için zaman bulalım — sıcak banyo, lezzetli kahve veya çay, en sevdiğiniz yemek, en sevdiğiniz şovun bölümü, bir kitap veya ev spa uygulamaları ile bir an.

Gerçek bir koza

Koza, sıcak, yumuşak, güvenli ve rahat bir şeyle ilişkilidir. Koza için giyim her şeyden önce rahat olmalıdır. Rahatlık sağlayan kıyafetleri keselim — gevşek modeller, geniş bacaklar ve kollu, hatta büyük boy giysiler. İyi koza giysileri były wykonane z naturalnych, miękkich i miłych w dotyku tkanin: bawełny, wełny czy angory. Można wybierać także ubrania z polaru. W jakiej kolorystyce najczęściej są utrzymane zestawy do cocooningu? Kokon kojarzy się także z jasnymi odcieniami – dlatego w zestawach do cocooningu stawiamy na biel, beż, szarości oraz odcienie pastelowe. Dobrym wyborem będzie pudrowy róż, delikatny błękitny, modny tej zimy jasnofioletowy, subtelny morelowy czy ciekawy odcień miętowy. Oprócz ubrań, które omówiłyśmy poniżej, do cocooningu przydadzą się także akcesoria: ciepłe kapcie, grube skarpetki oraz miękki w dotyku koc. Z pewnością niezawodny okaże się także szlafrok.

Cocooning w modzie damskiej – hurtownia Factoryprice.eu

Koza için en iyi kıyafetler hangisi olacak?

Stilinizi uzun süre düşünmek istemiyorsanız, kadın giysi setleri. Kitler gardıropun üst ve alt kısımlarından oluşur. Bunlar tişörtler, bluzlar veya tişörtler eşofman, tozluk veya şort ile kombine edilebilir. Kadın kıyafetleri Genellikle aynı gölgede, aynı şekilde dekore edilmiş özdeş malzemelerden yapılırlar. Eşleşen kıyafetler tutarlı bir bütün oluşturur ve tüm gün için rahat bir settir. Konferanslarınız veya görüntülü toplantılarınız yoksa, bir takım kıyafetler iş için bile iyi olacaktır (uzaktan). Koza için, rahat tişörtlere ve yayılmayan hareketlerin gevşek kesimlerinden oluşan bluzlara sahip olmaya değer. Elbiseler de harika çalışacak. Serin mevsimler için örme, eşofman altı ve spor modelleri öneriyoruz. Sıcak havalarda, ince, hafif malzemelerden elbiseler uygun olacaktır. Kışın, rahat kesimler veya uzun hırkaların sıcak kazaklarını giymekten mutluluk duyarız. Moda kadın kazakları boynu koruyan bir balıkçı yaka ile bitirilebilir. Bununla birlikte, örgü desenli popüler modellere özel dikkat gösterilmelidir. Buna karşılık, yaz Koza için giyim (yukarıda listelenenlere ek olarak) hala şort, özellikle de bu eşofman modelleri eklenir.

Bayan Spor Kıyafetleri

Evden sonra giysiler genellikle sportif giyim unsurlarıdır. Modeller rahatlık ve termal konfor sağlar, koza için mükemmel bir şekilde uygundur. Bahse girmeye değer ne var? Çoğu kişi tercih spor kıyafetleri sweatshirt gibi, eşofman altı ya da tozluk. Bu unsurların her biri kullanım rahatlığı sağlayacaktır. Tişörtlerden baş ve hırkalar tarafından giyilen kıyafetlerden seçim yapabiliriz. Size bir çektirici veya altta ve kolların ucunda biraz olan modelleri öneriyoruz. Bu modeller vücuda daha iyi yapışır, sarılmaz ve termal konfor sağlar. Tozluklara gelince, tek renkli modellere bahis yapmak en iyisidir. Buna karşılık, kadın eşofman pantolonları, öncelikle bacak tipinde farklılık gösteren birçok ilginç modelde mevcuttur. Belde ve bacakların ucunda bir çektirme ile basit modeller, konik stiller veya jogger modelleri arasından seçim yapabilirsiniz.

Kadın giyim toptan

Online toptan Factoryprice.eu koza ve diğer etkinlikler için satış kadın giysileri toptan vardır. Elbiseler, kazaklar, tişörtler, tişörtler, pantolonlar, giysi setleri, ceketler ve diğer birçok ilginç gardırop eşyası bulacaksınız. Moda pazarındaki güncel trendlerle veya klasik kadın moda kılavuzlarıyla uyumlu olan kıyafetler uygun bir fiyata mevcuttur. Online toptancı Factoryprice.eu kadın giysileri toptan satıyor, ancak siparişler tek parça mümkündür. Dahası, minimum sipariş değerimiz yok — böylece mağazanızı sizin için uygun olan herhangi bir zamanda sübvanse edebilirsiniz. Kaliteli ürünlere ek olarak açıklamalar ve profesyonel ürün fotoğrafları da sunuyoruz.

magda

Recent Posts

Ramoneski w hurcie – poznaj wszystkie modele!

Szukasz modnych kurtek na wiosnę do swojego sklepu? Ramoneski w hurcie to idealna propozycja, która…

2 sene ago

Yaz için toptan kadın şortları – ne seçilir?

2022 yaz toptan kadın şortları? Bunların en modası renk, desen, dekorasyon ve malzemenin dokusu ile…

2 sene ago

Toptan denim koleksiyonu – toptan yeni modeller

Sonbahar/kış sezonunda modaya uygun ve şimdi ilkbaharda yeni bir taksitle geri dönüyor. Şu anda sadece…

2 sene ago

İlkbahar ve yaz için toptan mini etekler – en geniş çevrimiçi toptan satış teklifi

Bahar koleksiyonlarının şovları zaten arkamızda - teklifi yeni kıyafetlerle tamamlama zamanı. İmleç bu kez onlar…

2 sene ago

Toptan yaz 2022 koleksiyonu – yeni sezonun trendlerini öğrenin!

Sarayda hava ısınıyor, bu yüzden sadece ilkbaharda stoklamak için ideal bir fırsat değil, aynı zamanda…

2 sene ago

Factoryprice.eu toptan kadın blazer – onlara sahip olmalısınız!

Pencerenin dışına tamamen yayılır, bu nedenle satış teklifinin küçük bir güncellenmesi zamanı geldi. Mağazanızı donatmaya…

2 sene ago