haber

Pantone tarafından 2021 yılının renkleri

Moda, tasarım, tasarım ve sanatın tüm dünyası bu anı bekliyor – Pantone Enstitüsü yılın renklerini en moda olacak şekilde duyurdu. Pantone’a göre 2021 yılının renklerine ve hangi kıyafetlere bahis yapmaya değer olduğuna göz atın. Öncü roldeki renklerle başarılı stil oluşturmaya kendinizi ikna edin.

Pantone’a göre 2021 yılının renkleri nelerdir?

Aralık ayında her yıl olduğu gibi, Pantone Enstitüsü önümüzdeki yıl hangi rengin en şık olacağına karar verdi. 2021 yılında, 2016 yılında olduğu gibi, yılın renkleri hakkında konuşabiliriz – enstitü iki renk seçmeye karar verdi. Bu seçim özellikle önemlidir, seçilen tonlar her zaman çok daha fazla popülerlik kazanır. Yılın rengi sadece modayı değil, aynı zamanda tasarımı, iç tasarımı ve yaygın olarak anlaşılan uygulamalı sanatın diğer tüm biçimlerini de etkiler. Neden çift seçeneğe ve sadece bu tür tonlara sahip olmaya karar verildi? Pantone tarafından 2021 yılının renkleri gri, son derece gri ve sarı aydınlatıcıdır. Böyle bir renk ikilisi, Pantone’un gücü iletmek ve ruhları kalıcı olarak kaldırmak için umut etme görüşüne sahipti. “Bir fırtınadan sonra her zaman güneşten çıkacak” terimi burada mükemmel bir şekilde uyuyor. 2020 zor ve gri bir yıl sonra, tam iyimserlik, neşe ve güneş ışığı yılı 2021 zamanı. Enstitü kendisinin de belirttiği gibi, bu kombinasyon sahildeki çakıl taşları gibidir — zamanın testine dayanacak doğal elementler.

Gri ultimate gri 17-5104

Gri gölgesi nihai gri sakin ve bastırılmış. Şartlar ne olursa olsun mükemmel çalışacaktır — günlük yaşam için iyi olacaktır (gri eşofman!) ama aynı zamanda iş veya ciddi durumlar için de harika olacak. Ultimate gri her zaman iyi bir seçimdir, bu gölgedeki kıyafetler tüm tonların gardırop unsurlarıyla kolayca birleşebilecektir. Gölge, herhangi bir gardırobun tabanına atıfta bulunur — elbise tarzımızın sağlam temelleri, yıllara değişmeden ve moda trendlerinden bağımsız. Gri gölge akla barış, soğukkanlılık ve istikrar getirir. Ne gri giysiler seçmek mi? Bu tür gardırop eşyaları, her şeyden önce, dokunmatik eşofman modellerine rahat ve hoş bir şekilde ilişkilidir. Eşofman Altı, bluzy czy sukienki dresowe są strzałem w dziesiątkę. Jeśli szukasz bardziej eleganckich ubrań, na przykład do pracy polecamy spodnie cygaretki, koszule damskie i żakiety. Na specjalne okazje sprawdzą się sukienki: koktajlowe, na wesele czy wieczorowe.

Kolory roku 2021 według Pantone – hurtownia Factoryprice.eu

Sarı Aydınlatma 13-0647

Mukavemet ve pozitif enerji ile ilişkili sarı aydınlatıcı güneşi akla getiriyor. Dost canlısı, neşeli ve iyileşmesi için umut veriyor. Gölge enerji ekler ve ısınır, kesinlikle herhangi bir stili aydınlatır. Sarı, dikkat birbirimize odaklanır, bizi fark edilir, algılanır, tanınabilir hale getirir. Sarı aydınlatıcı öncelikle günlük stilimizde ve bazı önemli kutlamalarda görünecektir. Böyle bir gölgede vaftiz, cemaat veya düğün seçerek konabilir. Ciddi çıkışlar veya ziyafetler için, enstitüün ikinci önerisini kullanabilir, gri bir gölge seçerek nihai gri. Ne sarı giysiler En iyisi mi? Bir numaramız (sadece yılın geçerli zamanına uymak için) sarı kadın kazaklarıdır. Sıcak kumaşla birleştirilen enerji veren renk mükemmel bir ikilidir. Bu gölgenin bluzları, gömlekleri veya gömlekleri de mükemmel bir seçim. Sıcak günler için sarı etekler ve elbiseler.

Gri sarı ile nasıl birleştirilir?

Böyle bir ikilisi sana garip geliyor mu? Tüm şüpheleri ortadan kaldırırız: gri tüm renklere uyar, aynı zamanda sarı. Güçlü bir vurgu, stilin karakterini kazanmasını sağlayacak ve sıkıcı olmayacaktır. İş için şekillendirmede sarı örgü nasıl yapılır? Küçük unsurları tercih edebilirsiniz — pantolon, bu renkte bir etek, sarı bilezik veya küpeler, ve daha az zorunlu işyerlerinde, örneğin, sarı bir çanta. Sarı ve griyi birleştiren gardırop eşyalarına da bahse girebiliriz. İyi bir seçim, düz kesim gri-sarı çizgili elbiseler, sarı renkte renkli ekose rahat gömlekler veya bacak üzerinde sarı şeritli zarif sigillos olacaktır. İyi bir seçim de vardır kadın setleri — gardıropun üst ve alt kısımları her zaman aynı renkte değildir. Harika, belinde sarı şortlu, bacak kenarlarında etek ucu, sweatshirt’ün önünde büyük altın gümüş baskılı gri bir eşofman takımıdır.

Sarı ve gri bayan giyim toptan

Toptan Factoryprice.eu satışı toptan sarı ve gri kadın giysileri vardır — bu sayede müşterilerinize önümüzdeki yıl için en şık gardırop eşyalarını sağlayacaksınız. Moda, görsel olarak çekici bluzlar, elbiseler, kazaklar, sweatshirt, pantolon, dış giyim ve uygun fiyata kıyafet setleri satın alınmayı bekliyor. Bizimle sadece sarı ve gri kadın kıyafetleri toptan değil, aynı zamanda başka renkteki gardırop eşyalarını da bulacaksınız. Size hatırlatırız toptan Factoryprice.eu ayarlanmış minimum sipariş miktarı yoktur ve satın alımlar burada tek parçadan yapılabilir. Mağazanıza hızlı bir şekilde sübvanse ediyoruz — siparişleri dünya çapında 24H olarak teslim ediyoruz.

magda

Recent Posts

Ramoneski w hurcie – poznaj wszystkie modele!

Szukasz modnych kurtek na wiosnę do swojego sklepu? Ramoneski w hurcie to idealna propozycja, która…

2 sene ago

Yaz için toptan kadın şortları – ne seçilir?

2022 yaz toptan kadın şortları? Bunların en modası renk, desen, dekorasyon ve malzemenin dokusu ile…

2 sene ago

Toptan denim koleksiyonu – toptan yeni modeller

Sonbahar/kış sezonunda modaya uygun ve şimdi ilkbaharda yeni bir taksitle geri dönüyor. Şu anda sadece…

2 sene ago

İlkbahar ve yaz için toptan mini etekler – en geniş çevrimiçi toptan satış teklifi

Bahar koleksiyonlarının şovları zaten arkamızda - teklifi yeni kıyafetlerle tamamlama zamanı. İmleç bu kez onlar…

2 sene ago

Toptan yaz 2022 koleksiyonu – yeni sezonun trendlerini öğrenin!

Sarayda hava ısınıyor, bu yüzden sadece ilkbaharda stoklamak için ideal bir fırsat değil, aynı zamanda…

2 sene ago

Factoryprice.eu toptan kadın blazer – onlara sahip olmalısınız!

Pencerenin dışına tamamen yayılır, bu nedenle satış teklifinin küçük bir güncellenmesi zamanı geldi. Mağazanızı donatmaya…

2 sene ago