haber

Bezelye elbiseler — hangi modelleri toptan satın almak için?

Bazı eğilimler geçmez ve aylar, mevsimler ve hatta yıllarca moda. Bezelyelerde her zaman şık elbiseler vardır, bu yüzden bugün toptan miktarlarda satın almaya değer bu mükemmel kıyafetleri tartışıyoruz. Kontrol et!

Bezelye, noktalar ve noktalar

Bezelye, puantiye ve bezelye kıyafetleri 1960’lardan beri popüler olmuştur. Ancak, her zaman en popüler bezelye elbiselerdi — ince, kadınsı ve şık dolu. Çoğu zaman, bu dekorasyonlu elbiseler hafif ve havadar olacak şekilde yaratılmıştır. Bu nedenle, viskoz veya birkaç kat yarı saydam malzeme gibi malzemelerden yapılırlar. Hafiflik ayrıca fırfırlar veya büfeler gibi süs eşyaları eklemeye çalışıldı. Modeller genellikle alevlendi. Bugün, bu eğilimler uygulanmaya devam ediyor. Desen gelince, hem küçük noktalar hem de büyük bezelye olabilir, dekorasyon çok yoğun olabilir veya malzemenin yüzeyindeki geniş aralığın korunması ile giysileri süsleyebilir. Bezelye bir veya birkaç renkte olabilir. En karakteristik kombinasyon, siyah-beyazın yan katkısıydı, genellikle bu tür setler kırmızı ile kırmızıyla kırıldı, örneğin katkı maddelerinde kullanıldı. Ortak bir prosedür, sadece göze çarpmayan, aynı zamanda optik olarak bir silueti paylaşan kırmızı bir bel kemeri giyiyordu.

Bezelye hangi elbiseler seçilir?

Belirttiğimiz gibi, öncelikle hafif kumaşlardan yapılmış alevlenen ve havadar elbiseler üzerine bahse girmeye değer. Eğer ruffles ile modelleri tercih etmek istiyorsanız İspanyol elbiseleri veya katmanlı ruffles ile modası. Bezelye elbiseler mają zazwyczaj długość midi. Warto jednak wybierać także długie modele maxi czy krótkie mini. Grochy mogą być jedynym zdobieniem albo być połączenie z innym wzorem – często są to motywy zwierzęce czy kwiatowe. Większość sukienek w grochy jest utrzymana w jasnej kolorystyce. Króluje modele w kolorze białym, beżowym czy pastelowych odcieniach takich jak błękitny, liliowy czy jasnoróżowy. Jeśli wolicie ciemne kolory (albo pasują one do najbliższej kolekcji Waszego sklepu odzieżowego) w ofercie hurtowni Factoryprice.eu znajdziecie także takie modele – czarne, brązowe czy granatowe. Warto podkreślić, że wzór w grochy często występuje na elementach półprzezroczystych, które są wstawkami w różnych rodzajach sukienek. Czasami cała sukienka jest w grochy, a niekiedy wzór ten jest tylko na dodatkowym materiale.

Sukienki w grochy hurtownia Factoryprice.eu

Bezelye elbiseler neye uyuyor?

Bezelye elbiseler Çeşitli stillere mükemmel uyum sağlarlar. Çoğu zaman, retro ve vintage stillerde setler için seçilirler. Daha sonra genellikle elbiseler beyaz-siyah veya beyaz-lacivert renklerle süslenir, bazen de kırmızı renk unsurlarıyla birleştirilir. Listelenen renk şeması nedeniyle elbiseler bazen desenlerin esas olarak şeritlerin saltanat ettiği denizci stiline örgüler. Bezelye elbiseler Ben de Fransız tarzı setleri ile harika uyum. Zarif, kadınsı ve narin elbiseler, Fransız kadınlarının zamansız zarafetine mükemmel uyum sağlar. Kolayca dokuma ile herhangi bir kadın bezelye elbiseler tarzınıza göre, çünkü zamansız moda kıyafetler. Nasıl giyilir bezelye elbiselerşık görünmek için? Onları basit bir kesimin pürüzsüz gardırop elemanları ile birleştirmeye değer. Bu rolde, sessiz tonlardaki temel giysiler mükemmel bir şekilde bulunacak, bu da görünümü gölgede bırakmayacak bezelye elbiseler Ve onlar, onun için mükemmel bir tamamlayıcı olacaklardır. Şekillendirme vurgulamaya değer aksesuarlar etkileyici, enerjik renkler — kırmızı, pembe, sarı veya turuncu.

Bezelye Elbiseleri Toptan Satış

Bezelyelerde elbiselerin en büyük artısı zamansız olmalarıdır. Bu desen uzun yıllardır popüler ve bu değişmeyecek. Dahası, bezelye, her vesileyle mükemmel uyum sağlayacak kadar nötr dekorasyondur. Bezelye elbiseler Bu yüzden her gün (yürüyüş, alışveriş, bir arkadaşla tanışmak için), iş, partiler veya özel günler için iyi olacaklar. Eski bir koleksiyon oluşturuyor ya da sadece satın almak isteyip istemediğiniz fark etmez bezelye toptan Factoryprice.eu elbiseler sunulan ilginç modelleri bir yeri vardır. Online kadın toptancısı Factoryprice.eu gündelik moda, eşofman ve spor modelleri, kokteyl elbiseleri, shmizers, eşleşen modeller, örme, İspanyolca yanı sıra sunar dantel ile elbiseler ya da flounce. Tüm elbiseler birçok kesim, renk çeşidi ve boyutta mevcuttur. Toptan satış ayrıca artı beden kadın giyim sunuyor.

Bezelye elbiseler toptan Factoryprice.eu onun teklif her zaman vardır — zamansız gardırop öğeleri ne olursa olsun mevcut mevsim, önde gelen trendler veya mevsimsel eğilimler moda. Onları toptan miktarda sipariş edin ve çeşitli giyim mağazası koleksiyonlarına dönüştürün. Bezelye elbiseler bireysel elbise kategorilerinde veya bir filtre kullanarak bulunabilir – bir tasarım tasarımı seçerek. Size hatırlatıyoruz online toptan kadın giyim Factoryprice.eu toptan ve sanat için satın almanızı sağlar. Gönderiler 24 H içinde sevkiyat için hazırdır.

magda

Recent Posts

Ramoneski w hurcie – poznaj wszystkie modele!

Szukasz modnych kurtek na wiosnę do swojego sklepu? Ramoneski w hurcie to idealna propozycja, która…

2 sene ago

Yaz için toptan kadın şortları – ne seçilir?

2022 yaz toptan kadın şortları? Bunların en modası renk, desen, dekorasyon ve malzemenin dokusu ile…

2 sene ago

Toptan denim koleksiyonu – toptan yeni modeller

Sonbahar/kış sezonunda modaya uygun ve şimdi ilkbaharda yeni bir taksitle geri dönüyor. Şu anda sadece…

2 sene ago

İlkbahar ve yaz için toptan mini etekler – en geniş çevrimiçi toptan satış teklifi

Bahar koleksiyonlarının şovları zaten arkamızda - teklifi yeni kıyafetlerle tamamlama zamanı. İmleç bu kez onlar…

2 sene ago

Toptan yaz 2022 koleksiyonu – yeni sezonun trendlerini öğrenin!

Sarayda hava ısınıyor, bu yüzden sadece ilkbaharda stoklamak için ideal bir fırsat değil, aynı zamanda…

2 sene ago

Factoryprice.eu toptan kadın blazer – onlara sahip olmalısınız!

Pencerenin dışına tamamen yayılır, bu nedenle satış teklifinin küçük bir güncellenmesi zamanı geldi. Mağazanızı donatmaya…

2 sene ago