haber

Hayvan desenlerinde kadın kıyafetleri

Bu sezonun sıcak isabetlerinden biri hayvan desenlerinde kadın kıyafetleri. Hangi tasarımların söz konusu olduğuna ve hangi gardırop ürünlerinin seçileceğine göz atın. Hangi modellerin bahse gireceğini, diğer kıyafetlerle nasıl birleştirileceğini ve neyin kaçınılacağını, farklı durumlar için harika bir stil yaratmayı öneriyoruz. Kendinizi ikna edin!

Hangi hayvan desenleri popülerdir?

Hayvan desenli kadın kıyafetleri mevsime veya mevcut trendlere bakılmaksızın popülerdir, ancak sonbahar-kış sezonunda onları giymekten özellikle mutluyuz. Etkileyici motifler her zaman göze çarpar ve stili ilginç hale getirir. Ne hayvan desenleri popüler midir? İlk etapta bir panter içinde kıyafetler Ayrıca leopar topuzları denir. Bu cesur dekorasyon genellikle bej ve kahverenginin birleşimidir. Bununla birlikte, giderek artan bir şekilde, diğer renklerde bir panterde gardırop eşyalarını bulabilirsiniz. Panther zor bir stil, planlanan stilin sevimsiz veya kitschy görünmediğine dikkat etmeniz gerekir. Sonraki hayvan desenlerinde kadın kıyafetleri çeşitli renk varyantlarında yılan veya timsah derisinin taklidi ile süslenmiş modellerdir. Malzemeyi yazdırabilir veya süsleyebilir. Son hayvan deseni, diğer renklerde nadiren bulunan siyah-beyaz zebra çizgileridir. Klasik, basit, sanki bir denizci tarzında cetvel şeritlerinden çizilmiş gibi harika bir alternatiftirler. En az popüler hayvan deseni, yıldan yıla artan bir tanıma kazanıyor.

Panter içinde kıyafetler

En popüler desenle başlayalım. Panter içinde kıyafetler hemen güçlü, kadınsı stil ile ilişkilidir. Çoğu zaman karar veririz elbiseler ya da bir panterde etekler. Pantolon veya tozluk da popülerdir. Ayrıca sıcak bir trend, bu motifle kürkün kapağıdır. Leopar çubuklarının desenini seçtiğimizde, stilin geri kalanının tonlandığını unutmamalıyız — panter ön planda olmalı ve hiçbir şey gölgede kalamaz. Panter içinde kıyafetler Onlar toprak renkleri gardırop elemanları ile iyi uyum — bej, kahverengi, yeşillik ve siyah. Bu yüzden klasik tonları koymak, güçlü renkler veya birçok süslemeden vazgeç. Elbiseler ve etekler hakkında konuşuyorsa, mini modellerden kaçının, midi veya maxi stillerini seçin. Panterk Giyimę będą doskonałe do codziennych stylizacji, na imprezę, randkę czy spotkanie w gronie znajomych. Modną tendencją jest łączenie elementów garderoby z panterkę z ubraniami w sportowym stylu.

Damskie ubrania we wzory zwierzęce – hurtownia Factoryprice.eu

Zebra kayışları

Beyaz ve siyahın klasik kombinasyonu her zaman iyi görünüyor. Bu ayrılmaz ikili zebra kemerlerinde bir desenle vurgulanabilir ve vurgulamaya değer. Mağazalarda böyle bir dekorasyona sahip bluz, gömlek ve kazak sıkıntısı yoktur. Klasik tonların kombinasyonu nedeniyle, zebradaki dış giyim popülerdir. Bu tür kıyafetlerle stil oluştururken, fantezi dizginlerini bırakabilir ve renkleri seçebilir, ancak tek bir desenle daha iyi kalalım — saltanat edelim. Zebra kıyafetleri günlük stil için uygundur – hem yürüyüş, alışveriş, hem de iş için (kıyafet kurallarına uymanız gereken yerlerde bile). Onları vurgulamak ve vurgulamak istediğimiz vücudun bu kısmı için, stilin alt veya üst kısmı için (her ikisi de asla) seçelim, yani ince bacaklarınız varsa, bir zebra içinde pantolonlarla vurgulayın.

Yılan deseni veya taklit timsah derisi?

Taklit yılan veya timsah derisi şeklinde süslemeler, her zaman lehine şekillendirir. Birçok kişi, her sete sınıf ve desen eklemenin basit bir yolu olduğu görüşündedir. Aksesuarlarda suni deri konusunda özellikle meraklıyız – çanta, kemer veya ayakkabı seçiyoruz. Bize göre, bu desenler o kadar güzel ki, onları daha büyük bir stil unsuru üzerinde göstermeye değer. Böyle giysiler hayvan desenleri onlar olabilir elbiselergömlek, bluz, ama özellikle mutlu seçmek için bu dekorasyon alt kısımlarında gardırop — pantolon, şort, etek veya tozluk. Bu tür desenler farklı renklerde tutulur ve ona göre diğer gardırop eşyalarının eşleştirilmesi gerekir. Yılan desenli kıyafetler Her durum için çalışacaklardır — her gün, iş veya harika çıkışlar.

Toptan Factoryprice.eu hayvan tasarımlarında giyim

Factoryprice.eu toptancında çok sayıda ilginç kıyafet modelleri bulacaksınız. Sadece pürüzsüz modellere değil, aynı zamanda desenlerdeki modalara da odaklanıyoruz. Klasik çözümlere ek olarak, en son trendlerle tutarlı kıyafetler sunuyoruz. Giyim Toptan Factoryprice.eu toptan kadın giyim alışveriş için harika bir yerdir. Biz cazip bir fiyata satışa kaliteli giysiler var. Ücretsiz kayıt, toptan satış, ilginç ürün yelpazesi ve güvenli ödeme ile hızlı entegrasyon sağlıyoruz. Toptancıda 20.000’den fazla ürün var, her gün 100 yenilik sunuyoruz. Avantajımız hızlı sipariş yürütme ve nakliye — işletme depolarımız sayesinde sadece 24 saat içinde yapıyoruz. Factoryprice.eu toptancılarının avantajları nelerdir? Minimum sipariş tutarı gerektirmez ve para iadelerini kabul ederiz. Teklifimizi bugün tanıyın ve mağazanızı tutabileceğiniz ilginç ürünleri keşfedin.

magda

Recent Posts

Ramoneski w hurcie – poznaj wszystkie modele!

Szukasz modnych kurtek na wiosnę do swojego sklepu? Ramoneski w hurcie to idealna propozycja, która…

2 sene ago

Yaz için toptan kadın şortları – ne seçilir?

2022 yaz toptan kadın şortları? Bunların en modası renk, desen, dekorasyon ve malzemenin dokusu ile…

2 sene ago

Toptan denim koleksiyonu – toptan yeni modeller

Sonbahar/kış sezonunda modaya uygun ve şimdi ilkbaharda yeni bir taksitle geri dönüyor. Şu anda sadece…

2 sene ago

İlkbahar ve yaz için toptan mini etekler – en geniş çevrimiçi toptan satış teklifi

Bahar koleksiyonlarının şovları zaten arkamızda - teklifi yeni kıyafetlerle tamamlama zamanı. İmleç bu kez onlar…

2 sene ago

Toptan yaz 2022 koleksiyonu – yeni sezonun trendlerini öğrenin!

Sarayda hava ısınıyor, bu yüzden sadece ilkbaharda stoklamak için ideal bir fırsat değil, aynı zamanda…

2 sene ago

Factoryprice.eu toptan kadın blazer – onlara sahip olmalısınız!

Pencerenin dışına tamamen yayılır, bu nedenle satış teklifinin küçük bir güncellenmesi zamanı geldi. Mağazanızı donatmaya…

2 sene ago