haber

Etekler mini toptan – bu modeller mağazanızda kaçırmayın

Yaz, en büyük ısı sırasında bile boşluk ve özgürlük sağlayacak havadar, narin giysilerin bir dönemidir. Bu yüzden özellikle elbiseler ve etek giymekten mutluyuz. Boho tarzı flounce, basit ofis kalemleri ve belki sportif mini toptan etekler Rahat pamuktan yapılmış, sadece sokak giyim stili için değil de harika çalışacak mı? Hangilerinin bahis yapmaya değer olduğunu ve hangi setleri en iyi birleştireceğini görün.

Etekler mini toptan – yatırım yapmaya değer olduğu modeller

Romantik çiçek baskıları, yapısal çizgili veya belki de pürüzsüz örgü ile? Neyi kontrol edin mini etekler toptan şu anda olması gerekir:

  • Şeffaf

Bu yılın en romantik eğilimi. Parlak iplik veya kaplamalı şifon ilavesi ile narin örgü, organze olarak çalışacaklardır. Bluntly, patlayan çiçek tomurcukları, geometrik desenler ve boho iklimlerinde etnik maziai modelleri de kendilerini savunacaktır. Öncelikle kadınsı ve tadı olması amaçlanmıştır.

  • Patchwork 2.0.

Patchwork trençkotlar ve tişörtlerin modasından sonra, zamanı s mini etekler toptan kombine malzemelerden. Özellikle trendler, canlandırıcı, derin renklerde deri ekler ve süet panelli denim modelleridir. Önemsiz olmayan bir gündelik serbest bırakılmasında stil için parlak seçenek.

  • Minimalist

Ya da belki akıllı gündelik versiyonu gibi bir şey? Bir yarık, alçaltılmış bel ve güçlü asimetrik bir tabana sahip klasik kalem modelleri sunuyoruz. Ayrıca, tüpler, denizkızı etekleri ve zarif stilin biraz ciddiyetini kıracak fırfırlarla kesilmiş olanlar için ulaşın.

  • Bir fırfırlı

Yani. mini toptan etekler cottagecore baskısında (beyaz, açık kesim ve ince baskılar ile), boho (çiçek motifli, ot ve nanize boncuk bir çelenk ile kesilmiş), hem de Paris dengesizliği (rastgele, bin ince yaprakları ve ince, pastel tonlarının bir bağlantıda, bağlanmış). Hangilerini seçersin?

Mini etek giymek için hangi tarzda?

Bu sezon mini toptan etekler sadece tipik kadın kıyafetlerinde değil. Bakalım hala kendilerini savunuyorlar.

  • Cottagecore

Pastoral, rahat yaşam eğilimine göre, bu kategorideki setler de böyle olmalıdır. Yani bir sürü flounces, çiçek, ajur süslemeleri ve doğal malzemeler var. Balon kolları ve boho aksesuarları olarak adlandırılan ikiz benzer bluzlarla toplam görünümde en iyi şekilde düşecekler.

  • Temel

Minimalist çözümlerin hayranları kesinlikle pamuktan yapılmış tek renkli setlere hitap edecek. Bir kırpma üst sweatshirt, bir spor sütyenine benzeyen bir üst veya belki de yapısal desenlerde kısa bir bolero mu?

  • Gündelik

Bu versiyonda, her şeyden önce kot minios, kadife yamuk ve alevlendi etek ile patchwork etekler parlak bir şekilde yazılacaktır. Kadın bluzları, kazaklar veya “kırpılmış” tişörtler için – tüm kapmalar izin verilir.

Modadan çıkmayan Fanlar – mini etekler toptan

Kalem ve alevlendi eteklere ek olarak, moda kaidesinden de inmez:

  • Basit

Kolaylık ve işlevsellik, yani basit olan mini etekler temel tarzı en iyi var. Onların taahhüt dışı kesimleri, günlük stilin yanı sıra biraz daha zarif kıyafetler için de uygun olacaktır. Ayrıca dokunmatik eşofman için hoş bir sportif versiyona bahse girebilirsiniz.

  • Tuba

Silueti güzelce çevreleyen ve en güçlü yanlarını vurgulayan vücuda mükemmel uyum sağlar. Bu sezon, özellikle yumuşak “oyuncak ayı” ve kazak bolero ile bir set için geometrik desenlerden dekoratif lambalara sahip modeller için ulaşıyoruz.

  • Trapez

Mary Quant tarafından popüler hale getirildi mini etekler toptan ileriye Aziz zaferleri. Özellikle şık bir şekilde, bacak üzerinde bir yarık ve yüksek bir bel ile vintage bir versiyonda sunulacaklar. Farklı şekillerde giyilebilirler — meydan okuyan aksanlarını kırmak için, sweatshirt ve kazak veya retro üstleri ile setlerde.

  • alevlendi

Okul sekmeleri, sevimli fırfırlar veya pürüzsüz, üniform malzemeden yapılmış bir versiyon ile. Armut ve elma figürü için mükemmel olan büyük siluetleri mükemmel bir şekilde rahatlatacak ve kadınsı, masum çekicilik katacaklar.

Daha fazlasını görün: Yaz maxi elbiseler toptan satış — hangi sahip değer?

Okumaya devam edin Türkiye toptan orijinal kıyafetler — yeni modellere bakın!

justyna

Recent Posts

Ramoneski w hurcie – poznaj wszystkie modele!

Szukasz modnych kurtek na wiosnę do swojego sklepu? Ramoneski w hurcie to idealna propozycja, która…

2 sene ago

Yaz için toptan kadın şortları – ne seçilir?

2022 yaz toptan kadın şortları? Bunların en modası renk, desen, dekorasyon ve malzemenin dokusu ile…

2 sene ago

Toptan denim koleksiyonu – toptan yeni modeller

Sonbahar/kış sezonunda modaya uygun ve şimdi ilkbaharda yeni bir taksitle geri dönüyor. Şu anda sadece…

2 sene ago

İlkbahar ve yaz için toptan mini etekler – en geniş çevrimiçi toptan satış teklifi

Bahar koleksiyonlarının şovları zaten arkamızda - teklifi yeni kıyafetlerle tamamlama zamanı. İmleç bu kez onlar…

2 sene ago

Toptan yaz 2022 koleksiyonu – yeni sezonun trendlerini öğrenin!

Sarayda hava ısınıyor, bu yüzden sadece ilkbaharda stoklamak için ideal bir fırsat değil, aynı zamanda…

2 sene ago

Factoryprice.eu toptan kadın blazer – onlara sahip olmalısınız!

Pencerenin dışına tamamen yayılır, bu nedenle satış teklifinin küçük bir güncellenmesi zamanı geldi. Mağazanızı donatmaya…

2 sene ago