haber

Toptan açık kolları ile kazak — sonbahar-kış sezonu vurdu

Bu kışın ilginç bir moda trendi toptan açık omuzlu kazak. Bu modellerin neden modaya uygun hale geldiğini size anlatıyoruz. Şık görünmek için ne zaman ve nasıl giyileceğini öneriyoruz. Kadın kazaklarının etkileşim modellerini bizimle keşfedin.

Açık omuzlu kazaklar neden modaya uygun?

Moda birçok faktöre bağlı olarak değişiyor. Hava da olabilir mi? Kışlar artık bir zamanlar olduğu kadar soğuk değil, termal konfora daha hızlı ulaşıyoruz ve sonbahar-kış sezonu için kıyafetler ilkbahar ve yaz aylarında kıyafetlerden taban tabana olarak farklı değil. Aşırı mevsimler için tasarlanmış gardırop eşyalarını karıştırmaya ve potansiyellerini yeni bir taksitle keşfetmeye çalışmaya giderek daha istekliyiz. Bir kez toptan açık omuzlu kazak kabul edilemez olurdu, bugün moda bir trend ve pazarda giderek daha güçlü bir eğilim. Bu neden? Bir yandan sürekli olarak yenilikler, yazı karakterlerinin iyileştirilmesi arıyoruz, diğer yandan kıyafet kurallarımızla sürpriz yapmak istiyoruz. Omuzları ortaya çıkaran kazakların son derece şehvetli ve kadınsı stillere mükemmel uyum sağladığını vurgulamaya değer. Kesimleri, figürün birçok kusurunu dengelemeyi mümkün kılar.

Onları kim giymeli?

Açık omuzların etkisinin nasıl elde edildiğiyle başlayalım. Bu, net bir çizgi olmadan kesilmiş ve gevşek yaka çizgisinin bir liyakı olabilir – daha sonra giysi hafifçe bir omuza düşer ve asimetrik bir boyun çizgisi oluşur. Açık omuzlar, en sık bir fırfırla süslenmiş indirilmiş omuz çizgisi ile İspanyol yaka kıyafetlerinde de görülebilir (ancak zorunlu değildir). Kolların keşfedilmesinin üçüncü nedeni, omuzları kesen özel kesiklerdir. Giyim ayrıca yelek şeklinde olabilir ve omuzları ortaya çıkaran bir kesim olabilir. Hangi rakama uyuyorlar açık omuzlu kazaklar? Üst gövde alt gövdeden çok daha küçük olduğunda, her şeyden önce büyük bir rakamın uyuşmazlığı olan insanlar için iyiler. Bu, açıkça çizilmiş bir siluet (sütunlar) olmayan kadınlar veya küçük bir büstü olan bayanlar için mükemmel bir seçenektir. Bu tip kadın kazakları siluetin üst kısmına dikkat çeker ve özellikle omuzları görsel olarak genişletir. Bu tür modellere kim karar vermemeli? Geniş omuzlu kadınlar veya vücudun alt kısmından çok daha büyük bir üst kısmı.

Toptan olarak açık omuzlu kazaklar – birçok durum için mükemmel

Ne varsaymak için setleri modaya toptan açık omuzlu kazak? Takie modele doskonale sprawdzają się do codziennych stylizacji. Możemy zakładać je na spacer, zakupy, spotkanie z przyjaciółmi czy rodziną, imprezy lub randki. Z pewnością takich modeli należy unikać w pracy, ponieważ nie spełniają one zasad dress code. Nie wybierajmy ich także na uroczyste kolacje, biznesowe spotkania czy uroczyste imprezy.

Swetry z odkrytymi ramionami – hurtownia Factoryprice.eu

En güzel modeller

Kesimin kendisiyle ilgili bariz şeylerin ötesinde açık kolları olan süslenmiş bir kazak nasıl olabilir? Son derece önemli olan, giysinin yapıldığı kumaşın kendisidir. Dokunma için yumuşak ve güzel olması en iyisidir (pamuk, yün ve triko öneririz). Malzeme açık veya yarı saydam ve hafif yarı saydam olabilir. Nervürlü malzemeler de iyi bir seçimdir. Melanj kumaştan yapılmış veya metalik iplikle çaprazlanmış modeller harika. Önemli hak toptan açık omuzlu kazak örme modellere benzeyen dekoratif örgü desenli. Süslemelerden omuzlara, baskılara veya desenlere (geometrik, çiçek, kafes, çizgili) bağlı yaylar da öneriyoruz. Daha önce listelenen kadın kazakları Factoryprice.eu toptan satış teklifinde bulunabilir. Onları toptan satın alabilir veya tek parça tercih edebilirsiniz (minimum sipariş değeri gerektirmeyiz). Toptan Factoryprice.eu, çeşitli renk kombinasyonları, birçok stil ve boyutta birçok ilginç kazak modelleri satışa sahiptir.

Örnek stil

Deneyimlerimizden, müşterilerin hazır çözümler ve fikirleri göstererek satın almaya ikna etmenin en kolay olduğunu biliyoruz. Bu yüzden stil fikirlerimizi sizinle paylaşıyoruz. Belki de müşterileriniz için benzer teklifler oluşturmanız için size ilham vereceklerdir.
Bir arkadaşınızla bir toplantı için ince bir şeftali üzerine bahis yapmaya değer açık omuzlu kazak ve klasik kot. rahat pantolon Sevimli yaylar ve modaya uygun uzatılmış kollu narin bir kazak ile birleşince harika görünmemizi ve hissetmemizi sağlayacaktır. Stil için bir çanta veya sırt çantası, spor ayakkabı ve kapitone bir ceket seçebilirsiniz.

Bir tarih için bordo kazak ve siyah etekten oluşan bir set ideal olacaktır. Kenara çekmek ustaca bir omuza düşen, silueti görsel olarak uzatan malzeme üzerinde görünen derin bir gölge ve hafif dikey şeritler vardır. Yan tarafa altın fermuar ile şık bir siyah süet etek giydik. Güçlü set altın kolye ve küpeler ile harika görünecek. Set için, bir iğne, zarif bir ceket ve bordo debriyaj çantası üzerinde ayak bileği botları seçmeye değer.

Etkinlik için siyah pantolon ve gri öneririz kazak. Şık bir balmumu etkisi olan pantolonlar, metalik daireler ve bir ot içeren etkileyici bir kayışla giyilebilir. İyi aksesuarlar, bir yandan giyilen çok sayıda bilezik, narin bir kolye ve bir zincir üzerinde bir el çantası olacaktır. Set, bir direğe ve bir deri ceketteki ayak bileği botlarıyla harika görünecek (soğuk havalarda ısıtılmış modelleri öneririz). Böyle ağır bir kaya görünümü bakışları çekeceğinden emin.

Ayrıca kontrol edin: Etekler mini toptan – bu modeller mağazanızda kaçırmayın

Ayrıca okuyun: Türkiye’den toptan orijinal kıyafetler – yeni modelleri kontrol edin!

magda

Recent Posts

Ramoneski w hurcie – poznaj wszystkie modele!

Szukasz modnych kurtek na wiosnę do swojego sklepu? Ramoneski w hurcie to idealna propozycja, która…

2 sene ago

Yaz için toptan kadın şortları – ne seçilir?

2022 yaz toptan kadın şortları? Bunların en modası renk, desen, dekorasyon ve malzemenin dokusu ile…

2 sene ago

Toptan denim koleksiyonu – toptan yeni modeller

Sonbahar/kış sezonunda modaya uygun ve şimdi ilkbaharda yeni bir taksitle geri dönüyor. Şu anda sadece…

2 sene ago

İlkbahar ve yaz için toptan mini etekler – en geniş çevrimiçi toptan satış teklifi

Bahar koleksiyonlarının şovları zaten arkamızda - teklifi yeni kıyafetlerle tamamlama zamanı. İmleç bu kez onlar…

2 sene ago

Toptan yaz 2022 koleksiyonu – yeni sezonun trendlerini öğrenin!

Sarayda hava ısınıyor, bu yüzden sadece ilkbaharda stoklamak için ideal bir fırsat değil, aynı zamanda…

2 sene ago

Factoryprice.eu toptan kadın blazer – onlara sahip olmalısınız!

Pencerenin dışına tamamen yayılır, bu nedenle satış teklifinin küçük bir güncellenmesi zamanı geldi. Mağazanızı donatmaya…

2 sene ago