haber

Toptan temel tişörtler – bu modeller mağazanızda kaçırmayın!

Bahar 2022 sadece orijinal, ağır gösterişli öneriler aittir. Kendilerini savunmak, her yıl modaya geri dönen en sıkıcı klasikleri bile savunacaklar. Ne? Örn. toptan temel tişörtler, çeşitli stil için harika bir temel olacak. Mağazanızda hangisi olmalı? Onları bizimle keşfedin!

Factoryprice.eu’dan bahar modası – en çok satan ürünlerimizle tanışın!

Yeni sezonun gelişi de yeni trendleri müjdeliyor. 2022 baharında fiyat ne olacak? Çılgın, renkli kıyafetler, orijinal kesimler ve takı aksesuarları, 2000’lerin kitsch’ini akla getiriyor. İlkbaharda olması gereken en büyük olanlardan bazılarının tam olarak ultra kısa etekler, küçük rhinestones ile kesilmiş, ilginç bir baskıya sahip örgü üstleri ve yenilenmiş bir form elde edecek klasik katlar olması şaşırtıcı değildir. Ayrıca en çok arzu edilen stilleri ve klasikleri de unutmayın – koleksiyonunuza ekleyin toptan kadın temel T-shirtler ve kırpılmış sweatshirt, büyük boy sweatshirt elbiseleri ve kazaklarının yanı sıra geniş bacaklı kot pantolon. Dökme kumaş ve rahat örgü setlerinin takım takımlarının hemen yanında duracaklar. Renk mi? Her neyse, sezon listesinin en üstünde olurdu. Mavi tonlarla, çimenli yeşil ve pembe renklerle fethedilen erik tonları sunuyoruz, bu da herhangi bir stili aydınlatacak.

Toptan temel tişörtler – yeni sezonda bir furore yapacak mı?

Temel teorik olarak sadece bir olmakla birlikte, bu, ilkbahardaki teklifin de sadece bir tanesi olduğu anlamına gelmez. Şu anda mağazanızda olmalıdır Online toptan temel tişörtler diğerleri arasında olduğu gibi:

  • Çok renkli

Eğer zaten İlkbaharda toptan temel tişörtler, mutlaka sulu, ferahlatıcı tonlarda. Şüphesiz, bu sezonun en üst renklerinde, yani kızgın fuşya, yoğun çimenli yeşil, turuncu veya rüya gibi mavi modeller olacak. Daha cesur, 70’leri akla getirecek renkli kokteyl ve kravat boyalı tişörtler öneriyoruz. Dene!

  • klasik

Prążki, stonowana paleta barw i półokrągły lub lekko zabudowany dekolt. Mimo że to żadna nowość, ultra klasyczne t-shirty będą w najbliższych miesiącach mocno w cenie. Zastąpią wykrochmalone koszule z kołnierzykiem pod męsko skrojonymi marynarkami, uzupełnią streetwearowe zestawienie czy romantyczny outfit na wieczór. Ideał do kapsułowej garderoby.

Najmodniejsze t-shirty basic w hurcie? Znajdziesz je w ofercie hurtowni Factoryprice.eu – sprawdź!
  • Temel 2.0., minimalist baskılar

Ortodoks minimalizm varsayar rağmen temel tişörtler çevrimiçi toptan pürüzsüz ve herhangi bir süslemeden yoksun olmalıdır, ustaca basılmış, mikro yazıtlara sahip modellerin bu temel fantastik bir şekilde tamamlayacağını kabul etmek zordur. Kriterler öncelikle işlemeli logolar, göğsün hemen üstüne yerleştirilen kısa şifreler ve T-shirt boyunca dağılmış zar zor görünür monogramlar tarafından karşılanacaktır.

  • Üstte: kırpılmış fason

Hiçbir şey bu yılki ilkbaharda croptop tişörtler olarak işe yaramayacak. Yavaşça işaretlenmiş V şekilli bir kesme ve ince bir malzeme şeridi ile beli örgü ile mutlaka pürüzsüz. Yüksek bel pantolon ve etekler için mükemmel uyum.

Top 3 anlık stil – şık toptan temel tişörtler

Nasıl kaçakçılık Factoryprice.eu dan toptan temel tişörtler orijinal öneriler oluşturmak için stil için? Kanıtlanmış yolları keşfedin ve müşterilerinize ilham verin!

  • Ferahlatıcı güç pansuman

Belki de şu anda pürüzsüz, ultra kısa bir tişört ile eşleştirilmiş takım ikilisinden daha güçlü bir yan pozisyon yoktur. Güçlü, canlandırıcı bir renk, fırfırlı el çantası ve altın takı seti içinde stilettoslarla kusursuz bir şekilde düşer. İş ve iş yemeği için harika.

  • Monolook temel

Tek renkli pamuk toplam görünümüne ne dersiniz? Sadece uzun bir tüp etek, kısa bir tişört ve uzatılmış bir kesim blazer. En iyi sezonun moda tonlarından birinde düşecek – pembe, yeşil veya heyecanlandırıcı indigo.

  • Kentsel tarzda set

Şehirde gevşek bir gün mü? Şöyle fırçalamaya çalışın: büyük boy bir tişört, dev bir orthalion bombardıman uçağı ve çan tarzı kot pantolon. Yüksek bir taban üzerinde bu spor ayakkabılar için, neon gölgede mikro poşet/böbrek ve hazır. Rahat ve şık.

Ayrıca kontrol edin: Basic T-shirt — tasarıma genel bakış

Kaçıramazsın. Toptan tişörtler – Factoryprice.eu dan en çok satan modelleri keşfedin!

justyna

Recent Posts

Ramoneski w hurcie – poznaj wszystkie modele!

Szukasz modnych kurtek na wiosnę do swojego sklepu? Ramoneski w hurcie to idealna propozycja, która…

2 sene ago

Yaz için toptan kadın şortları – ne seçilir?

2022 yaz toptan kadın şortları? Bunların en modası renk, desen, dekorasyon ve malzemenin dokusu ile…

2 sene ago

Toptan denim koleksiyonu – toptan yeni modeller

Sonbahar/kış sezonunda modaya uygun ve şimdi ilkbaharda yeni bir taksitle geri dönüyor. Şu anda sadece…

2 sene ago

İlkbahar ve yaz için toptan mini etekler – en geniş çevrimiçi toptan satış teklifi

Bahar koleksiyonlarının şovları zaten arkamızda - teklifi yeni kıyafetlerle tamamlama zamanı. İmleç bu kez onlar…

2 sene ago

Toptan yaz 2022 koleksiyonu – yeni sezonun trendlerini öğrenin!

Sarayda hava ısınıyor, bu yüzden sadece ilkbaharda stoklamak için ideal bir fırsat değil, aynı zamanda…

2 sene ago

Factoryprice.eu toptan kadın blazer – onlara sahip olmalısınız!

Pencerenin dışına tamamen yayılır, bu nedenle satış teklifinin küçük bir güncellenmesi zamanı geldi. Mağazanızı donatmaya…

2 sene ago