haber

Toptan kadın kazakları – uzmanlar ilkbaharda satın almak için tavsiye

İlkbaharda eğilimler uzun zamandır biliyoruz – aynı toptan moda kadın kazakonu giyme sürecinde olacağımızı söyledi. Fiyata hem minimalist çizgili balıkçı yakaları, örgü örgülü kısa kazaklar ve mücevher düğmeli sevimli şeker hırkalar olacak. Genişletilmiş bir kesim ile hacimli modellerin yanı sıra büst yün bolero’yu zar zor kaplayan hacimli modellerin yanı sıra çalışacaklardır. Aşağıda olması gereken tam listesi!

Yeni sezon için moda – trendlerin bir kesiti

Bu yılki ilkbaharda önemli ne olacak? Gösterişli, ağır ölçekli kazaklara ek olarak, klasik minimalizme daha da değer vereceğiz. Bu nedenle en çok satan modeller sadece dev mücevher düğmeli hırkalar, yanlarda kesikli kazaklar ve neon tonlarında nervürlü kapüşonlu kazaklar olmayacak. Buna ek olarak, bolerque’yi unutmayın, ancak büst modellerini, ayrıca yüksek belli pantolon ve eteklere giyeceğimiz yelekler ve kırpılmış avcıları zar zor kapsar. Karşı ağırlık için, mütevazı bir stand-up ve balıkçı yaka sonuçlanan kişilere bahis yapmaya değer kadın kazak online toptan — erkekçe kesilmiş blazerler ve zarif katlarla bir düet içinde düşecekler. Psychedelic baskılarda, klasik pepitka ve elmaslar veya nihayet örgü örgü – seçenekler oldukça fazla olacaktır. Ayrıca, sıradan temel – tamamen pürüzsüz/çizgili ve klasik tonlarla donmuş zaman zaman kanıtlanmış çözümleri ve duruşu unutmayın.

Toptan kadın kazakları – ilkbaharda hangisini seçeceksiniz?

Teklifinizde zaten var mı ilkbaharda toptan kadın kazak 2022 mi? Değilse, koleksiyonunuza yetiştiğinizden ve en çok satan modelleri eklediğinizden emin olun. Ne? Bkz:

  • Ajur tasarımı

Kendinden örme kıyafetler için moda geçmez. Bu aynı zamanda özellikle tığ işi baskısında lansed kazaklar için de geçerlidir. Fantastik, buffy kolları, inci düğmeleri ve herhangi bir yere dikilmiş küçük kristallerle bir düet içinde görünecekler. Daha retro tarzı tamamlayacaklar.

  • Kırpılmış hırkalar

Zaten klasik bir klasik olmasına rağmen, şimdi popülerliğin en büyük mahsulünü topluyorlar. Kadın hırka toptan w babcinym wydaniu i o warkoczowych splotach opanowały całkowicie modową scenę. Prócz tych w wersji oldschool, hołdujemy również modelom zdobionym kolorowymi haftami i aplikacjami, a także o zawadiacko wyciętych ramionach.

Modne swetry damskie w hurcie na wiosnę znajdziesz na Factoryprice.eu – poznaj naszą ofertę!
  • Retro İklim

Düşüncelerimizi ünlü “ejtis” e dönersek, Farsça halıları, soyut resimlerin yanı sıra çok renkli pop sanatını anımsatan kazakları da atlayamadık. Hepsi mükemmel bir şekilde gündelik tarz katacak – ancak güç pansuman serisinin klasik ve zarif kombinasyonlarında kısa değiller. Kesin bu sezon olmalı!

  • Çirkin kazaklar

Geçen yılki kazak kolsuz trendini hatırlıyor musun? Croptop yelekler (eşkenar dörtgenler, örgüler veya şeritler halinde) artık 2000 yılının geride kaldığı her yerde ve hafif kitschy bağlantıları için moda ekleniyor. Ayrıca çılgın 80’lerin stilini yeniden yaratmada harika bir iş çıkarırlar – herhangi bir yan pozisyonda.

Moda stilinde toptan kadın kazakları – onları nasıl keseceğinizi görün!

Online toptan kadın kazak Sıkıcı olmana gerek yok. Bu, bu ayın en iyi stiliyle kanıtlanmıştır. Müşterilerinize onlarla ilham verin!

  • Vintage tarzda

Belki de önümüzdeki aylarda eski okul, retro yan sıralardan daha şık bir öneri yoktur. Onlara şüphesiz kendilerini ispatlayacaklar toptan kısa kazak ilginç, süslü süslemeler, deri katanalar ve bir anne ile renkli pantolonlar. Ekstralar mı? Geometrik aksesuarlar, ilginç, gösterişli mücevher ve kapitone malzemeden yapılmış alışveriş gözlükleri mutlaka renklendirdi.

  • Zarif minimal

Zarif stil yeniden mi? Sigara yerine ön yarık deri bacak pantolonu, orijinal düğmeli bir kırpma hırka ve dekoratif zincirli mokasen giymek yeterlidir. Bütün, erkek kesiminin bir ceketini veya bir kayışla klasik bir ceketi tamamlamak için harika, beli daha da vurgulamaktadır. Düz ve zevkli.

  • Gevşek gündelik

Ve nihayet, kanıtlanmış çözümler hayranları için bir şey, yani gündelik, özellikle minimalist yan yana yazacaktır. Bunu kesmeyi teklif ediyoruz – baldırın ortasına preppy, örme tuba etek ve blazer ruhu içinde sıkıca oturan bir kazak. Bu topuklu için, postacı bir zincir ve hazır!

Daha fazlasını görün: Kısa kazak toptan – toptan hafif triko bulmak

Kaçıramazsın. Rue Paris baharda kazak — şık hafif örgü bakın!

justyna

Recent Posts

Ramoneski w hurcie – poznaj wszystkie modele!

Szukasz modnych kurtek na wiosnę do swojego sklepu? Ramoneski w hurcie to idealna propozycja, która…

2 sene ago

Yaz için toptan kadın şortları – ne seçilir?

2022 yaz toptan kadın şortları? Bunların en modası renk, desen, dekorasyon ve malzemenin dokusu ile…

2 sene ago

Toptan denim koleksiyonu – toptan yeni modeller

Sonbahar/kış sezonunda modaya uygun ve şimdi ilkbaharda yeni bir taksitle geri dönüyor. Şu anda sadece…

2 sene ago

İlkbahar ve yaz için toptan mini etekler – en geniş çevrimiçi toptan satış teklifi

Bahar koleksiyonlarının şovları zaten arkamızda - teklifi yeni kıyafetlerle tamamlama zamanı. İmleç bu kez onlar…

2 sene ago

Toptan yaz 2022 koleksiyonu – yeni sezonun trendlerini öğrenin!

Sarayda hava ısınıyor, bu yüzden sadece ilkbaharda stoklamak için ideal bir fırsat değil, aynı zamanda…

2 sene ago

Factoryprice.eu toptan kadın blazer – onlara sahip olmalısınız!

Pencerenin dışına tamamen yayılır, bu nedenle satış teklifinin küçük bir güncellenmesi zamanı geldi. Mağazanızı donatmaya…

2 sene ago