haber

Toptan kadın blazerleri – toptan bahar hitlerine ulaşın!

Ne Toptan kadın blazerleri ilkbaharda kendilerini bu sezon savunacak? Klasik olarak iyi kesilmiş modellere ek olarak, geniş, erkeksi omuzları ve ultra büyük boy olanlara ek olarak, fiyata tamamen taze öneriler de sunulacak. Ne? Bask ile, hiçbir yakalamak ve mega canlandırıcı tonlarda. En çok satan listemizi keşfedin ve mağazanızı baharda trendlerle stoklayın!

İlkbahar 2022 için eğilimler – özet

Bahar 2022, herhangi bir gardırop hayata geçirecek ilginç stiller ve renklerle kırılan klasik çözümlere bir dönüş. Ayrıca, ölümsüz bir kafes ve patlayan çiçek baskılarının hemen yanında duracak olan 1960’lardan kalma tasarımlarla tamamlanan retro tasarıma tekrar merhaba diyeceğiz. Bu sezonun en moda önerileri? Şık ayak bileği siperleri, alevlendi orta buzağı etekleri veya inci düğmeli sevimli hırkalar sıkıntısı olmayacaktır. Fantastik bir seçim de, sezonun bir sonraki hit, yani erkek gardırobundan esinlenerek takım elbise setleri ve blazerler ile mükemmel bir şekilde uyum sağlayacak desenli elbiseler (özellikle shmizers) olacaktır.

Hangi kadın blazerlerini toptan seçmeli?

Sıkıcı, yünlü klasikleri lapels ile unutun ve bunun yerine de ulaşmak Online toptan kadın blazerleri sürümde:

  • Kırpılmış

Bu yılki bahar için en büyük hit? Mikrokesler. Özellikle söz konusu olduğunda Online toptan kadın blazerler. Hem hafifçe kırpılmış bir tabana sahip olanlar, tamamen göbeği ve belini açığa çıkaran ya da büstü hafifçe gölgeleyen mükemmel. Yüksek belli takım çanları için mükemmel kombinasyon.

  • Gevşek büyük boy

Önümüzdeki sezon zıtlıkları seviyor. Bu nedenle de mega hacimli, hatta yeniden çizilmiş blazer ve blazerler sıkıntısı olmayacaktır. Fantastik olarak geniş omuzlu, genişletilmiş kesim ve gevşek kollu olanları yazın. Şehirde gevşek bir kıyafet için harika bir seçenek.

  • Yaka Yok

Minimalistler memnun olacak – yeni sezon için zorunluluklarından biri de vardır toptan moda kadın blazerleri całkowicie pozbawione połów. W wydaniu XXL czy dobrze dopasowane do sylwetki – ważne, by były jak najbardziej oszczędne w formie i utrzymane w odcieniach nieśmiertelnych klasyków.

Marynarki damskie w hurcie znajdziesz na Factoryprice.eu – dodaj je do swojej kolekcji!
  • Canlı renklerde

Hiçbir şey sulu renkler gibi sonraki aylarda eylemi uyarır. Özellikle süsleyecek olanlar Toptan kadın blazerleri. Ne tür bir konuşma? Güller, yeşillikler ve portakal ve tam da rüya gibi maviler. Tek renkli setlerde kısa olamazlar – onları mükemmel bir şekilde yenileyeceklerdir.

  • Bir bask ile

İlkbaharda bir blazer ile setlerde figürü nasıl vurgulayabilirim? Bu büyüleyici bask veya alt kısımdaki bir fırfır için yeterlidir, bu da kıyafetlerle mini etekle açık bir şekilde birleşecek. Ayrıca minimalizmin sıkıntısını kırmak ve siluetten bağımsız olarak girly incelik eklemek için iyi bir yoldur – deneyin!

Bahar uyanış giydirme – moda toptan kadın blazer

Nasıl kaçakçılık Factoryprice.eu dan toptan kadın blazerleri modaya uygun stil için? Önerilerimize göz atın:

  • En az 2.0.

Klasik ılımlılık hayranları büyülenecek – minimalist setler bu yılki bahar modasının dünyasına hakim oldu. Onları nasıl yakalarsın? Bunun için yakalama, sigara ve topuklu sandaletler olmadan yüksek kaliteli bir blazer yeterlidir. Tam bir altın takı seti için, kapitone ve hazır deri çanta!

  • Athleisure yeniden icat edildi

90’lardan doğrudan alınan eğilimi hatırlıyor musun? Hala ona haraç verebiliriz. Özellikle hacimli blazerlerle yan yana mükemmel çalışır. Bunun için gevşek bir hoodie, kot pantolon ve rahat spor ayakkabıları yeterli olacaktır. Rahat ve şık – bu kombinasyonu seviyoruz!

  • Monolook

Masanın arkasında başka bir gün için ultra basit ve anlık bir set için. Takım elbise seti, alçak topuklu iğneler ve dekoratif bir zincir üzerinde bir postacı. Afsallı şemadan kurtulmak için mutlaka ferahlatıcı bir renkte olmasına izin verin – pembe, mavi, yeşil veya turuncu.

Ayrıca bakınız: Yeni bahar koleksiyonu online toptancı — mağaza için ne sipariş?

Kaçıramazsın. Bu Sezon Gerçek Bir Hit Olacak Kadın Blazerleri

justyna

Recent Posts

Ramoneski w hurcie – poznaj wszystkie modele!

Szukasz modnych kurtek na wiosnę do swojego sklepu? Ramoneski w hurcie to idealna propozycja, która…

2 sene ago

Yaz için toptan kadın şortları – ne seçilir?

2022 yaz toptan kadın şortları? Bunların en modası renk, desen, dekorasyon ve malzemenin dokusu ile…

2 sene ago

Toptan denim koleksiyonu – toptan yeni modeller

Sonbahar/kış sezonunda modaya uygun ve şimdi ilkbaharda yeni bir taksitle geri dönüyor. Şu anda sadece…

2 sene ago

İlkbahar ve yaz için toptan mini etekler – en geniş çevrimiçi toptan satış teklifi

Bahar koleksiyonlarının şovları zaten arkamızda - teklifi yeni kıyafetlerle tamamlama zamanı. İmleç bu kez onlar…

2 sene ago

Toptan yaz 2022 koleksiyonu – yeni sezonun trendlerini öğrenin!

Sarayda hava ısınıyor, bu yüzden sadece ilkbaharda stoklamak için ideal bir fırsat değil, aynı zamanda…

2 sene ago

Factoryprice.eu toptan kadın blazer – onlara sahip olmalısınız!

Pencerenin dışına tamamen yayılır, bu nedenle satış teklifinin küçük bir güncellenmesi zamanı geldi. Mağazanızı donatmaya…

2 sene ago