haber

Toptan Coats – Bahar tonlarının en şık stillerini keşfedin

İlkbahar 2022 için en şık katlar? Hafif erkeksi bir kesim klasik yün modellerini unutun ve bunun yerine koleksiyonunuza zarif trençkotlar, rahat bornoz stilleri ile olanlar ve tamamen kuruntulu ünlü stiline benzeyecek deriden dikilmiş “Matrix”. Hangilerinin sunduklarını görün toptan bayan montları ve bunları mağazanıza ekleyin!

Bahar kaplamaları – eğilimlerin kısa bir bakış

Na co powinno się zwracać uwagę przy wyborze odpowiednich kurtek na tegoroczną wiosnę? Przede wszystkim objętości, przerysowania i przykuwające oko detale. Projektanci serwują nam powtórkę z zeszłego roku i lansują głównie pikowane parki, proste trencze, ramoneski i jeansowe kurtki. Tym razem jednak dodają do nich jednak szczyptę świeżości. Nic dziwnego zatem, że triumfy święcą przypominające gigantyczne puchowe śpiwory kurtki, flanelowe koszule w rozmiarze XXL, a także motocyklowe katany, przywodzące na myśl styl lat 70. Wielki powrót zaliczą również tzw. varsity jackets, czyli kurtki w college’owym stylu, które pojawią się w paru różnych wydaniach – z ortalionu, skóry i przytulnego „misia”.

Hurtownia płaszczy na wiosnę Factoryprice.eu oferuje ponad 100 nowości dziennie – poznaj naszą ofertę!

Toptan paltolar – tekliften hangi modelleri seçeceksiniz?

Zarif, ultra renkli veya belki de minimal tarz? En çok satanların neler sunduklarını görün Online toptan paltolar önümüzdeki sezon için:

  • Kapitone

Puf, yeniden çizilmiş ve en önemlisi – rahat. Kapitone katlar, bahar gündönümünün ilk günlerinde ikramiyede bir atıştır. Klasik versiyonlara ek olarak, mükemmel bir seçim, patchwork tasarımı ve kontrast dikişli baskıda güçlü sulu renklerde modeller olacaktır.

  • Deri 2.0.

Bu yıl toptan montlar Varşova “Matrix” tarzında zemine deri katlarla kanıtlandığı gibi, vintage trendleri de unutmaz. Bir kemer ile, bel sıkma ve büyük düğmeler. Her ikisi de rahat, çalışmak ve athleisure stilinde – deneyin!

  • Zarif trençkot

Pagonlarla ve minimalist baskısında bej bir trençkot olan ölümsüz bir klasiğe ne dersiniz? Şu anda, biraz canlı bir versiyonda da mızrak edeceğiz – zıt kumaşların ekleriyle, çılgın tonlarda ve tamamen retro denim ile dikilmiş. En sevdiğin seç!

  • Minimalist yakalama

Zaten kanatsız blazerler vardı, bu yüzden zaman ve mantolar için minimal. Toptan paltolar çevrimiçi özellikle kutulu moda olanlar önermektedir, takı düğmeleri ve mega gevşek kesim ile. Birden fazla zarif blazer veya blazer yerini alacaklar. Düz ve zevkli.

  • Güçlü renkte

İlkbahar için toptan montlar Ayrıca, daha rahat stil yaratacak modeller olmadan da yapmazdı. Özellikle donuk takım yanıtlar için harika olacak ultra renkli katlardan (özellikle fuşya pembe ve çimenli yeşil tonlarında) bahsediyor. Onlar için aynı aksesuarları seçmenizi öneririz – özellikle ayakkabı ve el çantası.

Toptan Coats Factoryprice.eu – neden bizimle işbirliği yapıyorsunuz?

Uygun fiyatlar sunabileceğimiz tek şey değildir toptan montlar. Bu aynı zamanda ve hatta her şeyden önce:

  • Zaman tasarrufu

Şu andan itibaren işiniz bizim ellerimizde — sadece web sitemize kaydolun ve profilinizi etkinleştirin. Bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir ve dahası birkaç basit adımda takip edeceksiniz. Bundan sonra, gereksiz formaliteler olmadan seçilen ürünler için sipariş vererek hemen gidebilirsiniz. Toptan satış ile tam entegrasyon için bir seçenek de vardır. Bizden satın aldığınız tüm ürünler sayesinde, bir xml dosyası yardımıyla web sitenize otomatik olarak ekleyebileceksiniz.

  • Zengin ürün çeşitleri

Ucuz Toptan Montlar Factoryprice.eu sadece elbiseler, etek, pantolon, bluz, tulum, gömlek, sweatshirt, kazak veya iç çamaşırı gibi moda kadın ve erkek kıyafetleri sunmaz. Ayrıca ayakkabı, aksesuar ve aksesuarların yanı sıra zengin bir dış giyim yelpazesine sahibiz. Hepsi farklı bir tarzda ve bireysel müşteri tercihleri ile eşleşti. En iyi tekliflerimiz By Sally, Rue Paris ve Basic Feel Good gibi ünlü tasarımcı markalarından birini seçin.

  • Güvenli sipariş ve işlem sistemi

Çalışanlarımız, ödeme rezervasyonu yapıldıktan sonra 12 saat içinde tüm siparişlerin tamamlanmasını sağlamak için her türlü çabayı gösterirler. Paketleri Polonya’da herhangi bir yere ve herhangi bir zamanda gönderiyoruz (depolarımız 24 saat açık). Buna ek olarak, satın alınan malları 1 gün içinde (bir sebep vermeden) kolayca iade edeceksiniz.

  • Her adımda destek

İster lojistik sorunlar ister işletmenizin pazarlama stratejisini yürütmesi olsun, ekibimiz size yardımcı olacaktır. Bir cevap için uzun süre beklemeyi unutun ve zamanı kaybettin. Ürünlerin sevkiyatından markanızın çevrimiçi konumlandırılmasına kadar her adımda size destek olmak için verimli telefon ve e-posta iletişimi sağlıyoruz.

Kaçıramazsın. Toptan geçiş ceketleri — ilkbaharda en şık modelleri keşfedin!

Konu sizin için: İlkbaharda toptan ceketler — En son Factoryprcie.eu koleksiyonuna göz atın

justyna

Recent Posts

Ramoneski w hurcie – poznaj wszystkie modele!

Szukasz modnych kurtek na wiosnę do swojego sklepu? Ramoneski w hurcie to idealna propozycja, która…

2 sene ago

Yaz için toptan kadın şortları – ne seçilir?

2022 yaz toptan kadın şortları? Bunların en modası renk, desen, dekorasyon ve malzemenin dokusu ile…

2 sene ago

Toptan denim koleksiyonu – toptan yeni modeller

Sonbahar/kış sezonunda modaya uygun ve şimdi ilkbaharda yeni bir taksitle geri dönüyor. Şu anda sadece…

2 sene ago

İlkbahar ve yaz için toptan mini etekler – en geniş çevrimiçi toptan satış teklifi

Bahar koleksiyonlarının şovları zaten arkamızda - teklifi yeni kıyafetlerle tamamlama zamanı. İmleç bu kez onlar…

2 sene ago

Toptan yaz 2022 koleksiyonu – yeni sezonun trendlerini öğrenin!

Sarayda hava ısınıyor, bu yüzden sadece ilkbaharda stoklamak için ideal bir fırsat değil, aynı zamanda…

2 sene ago

Factoryprice.eu toptan kadın blazer – onlara sahip olmalısınız!

Pencerenin dışına tamamen yayılır, bu nedenle satış teklifinin küçük bir güncellenmesi zamanı geldi. Mağazanızı donatmaya…

2 sene ago