haber

toptan Factoryprice.eu Bahar haberleri – en çok satanlar incelemesi

Bahar haberleri toptan Factoryprice.euBu yeni sezonda bir furore yapacak? Kuşkusuz bu sadece yıllık klasikler değil, aynı zamanda retro modadan esinlenilen bir çift abartılı önerinin yanı sıra 2000’li orijinal ve hatta biraz kitschy kıyafetler olacaktır. mikro etekler ve soyut desenlerle süslenmiş örgü üstleri. Tam besteller listemizle tanışın!

Factoryprice.eu toptan Bahar yenilikleri – ne işe yarayacağını görmek

Bu yılki bahar için eğilimler bir sır değildir. Bununla birlikte, mutlaka sağlanması gereken en şık kıyafetleri hatırlamaya değer. Yakında hangileri gerekli olacak? Her şeyden önce, eski vintage moda, 50’lerin klasikleri veya çılgın “ejtises” estetiğine uyanlar. Ayrıca, kesinlikle kalabalıktan ayıran parlak renkler, maksi süsleme ve benzersiz baskılar ile bizi sulayacak olan Y2K döneminden düz bir kitsch dozu olacaktır. Peki bir moda kaide üzerinde ne olacak? Sadece ultra renkli elbiseler, işlemeli kot kıyafetler veya yeniden çizilmiş blazerler değil. Ayrıca takım elbise setleri, rahat büyük boy tişörtler ve bu yılki moda şovlarını fetheden mikro üstler de katılacaklar. Bizim keşfetmek toptan Factoryprice.eu Warszawa bahar haberleriEğer koleksiyonunuza eklemek gerektiğini!

En çok satanlar, yani, yeni sezon için ne tür kıyafetler çoraplamaya değer?

Giyim toptan Factoryprice.eu bahar haberleriGelecek sezona kadar rafları çıkarmayacağımızı mı? Sırdaşlar listemize göz atın ve koleksiyonunuza ekleyin:

  • Zarif paltolar

Pagonlarla klasik, basit siperleri unutun. Bu sezon onlara ek olarak, parıltıcıları anımsatan, siluet çizgisine takılanlar veya büyük, kaprisli bir yaka ile modellere de ulaşacağız. Şüphesiz, moda önerilerinden biri de erkek gardırobuna atıfta bulunarak genişletilmiş kollu tozlar olacaktır. Güç pansuman çıkışında harika.

  • Mikro Blazer

Online toptan Factoryprice.eu Bahar haberleri retro modaya bir sallama ve şık garsonlara dönüş. Tasarımcılar şu anda öncelikle yükseltilmiş bir bel ile mini eteklerle güzelce birleştirilen kısa, kırpılmış modellerde bahis oynuyor. Pastel pembe, yeşil, sütlü veya karlı veya hafif kırık beyaz bir anneyi anımsatan bir gölgede zorunludur.

  • Hırkalar

W zbliżających się miesiącach rezygnujemy z oversize’owych obszernych swetrów z golfem i zamiast nich wyciągamy z szafy dopasowane, lekkie rozpinane swetry z dzianiny. Trendy będą te w jednolitych, jasnych kolorach i z uroczymi mini guzikami, które będą przywodzić na myśl cukierki. Idealna propozycja do ołówkowych spódnic i klasycznych cygaretek.

Szukasz modnych propozycji na nowy sezon? Sprawdź nasze wiosenne nowości w hurtowni Factoryprice.eu i zainwestuj w dobry styl!
  • Kırpılmış ile üstleri

İlkbahar 2022 için en iyi trendlere gelince, podyumlar da kısa üstleri ve bralletleri ustalaştı. Kadın bluzları ve gömleklerinin yerine giyilecekler. Fiyata, eko-deri ve narin, şehvetli dantellerden dikilmiş dev çiçek tomurcuklarında renkli modeller olacak. Onları takım elbise, hacimli paltolar ve ceketler için giyeceğiz.

  • Güvenilir kot

Toptan Factoryprice.eu moda bahar haberleri aynı zamanda mutlak klasikler için bir sallama. Ve bildiğiniz gibi, bu konuda hiçbir şey kottan daha iyi savunamaz. Özellikle hacimli bacak, yüksek bel ve sıyrıklar olanlar. Önümüzdeki aylarda iki tonlu modeller, yamalı erkek arkadaşlar ve hacimli bol pantolonlar, kravat boyası etkisi ile birleştirilecekler.

Bahar haberleri toptan Factoryprice.eu – aksesuar ve aksesuarlar

Parlak, çok renkli ve en önemlisi – uzaktan göz alıcı. Yeni sezonda hangi ekstraların stoklanmaya değer olduğunu kontrol edin:

  • Çantalar

Bu sezon çanta trendleri mükemmel bir kelime açıklar — maxi. Yumuşak kumaş çanta, deri alışveriş ve XXL evrak çantası şeklinde hacimli gigatorbların yanı sıra kapitone debriyajlar ünlü trend belirleyicilerin kalbini tamamen fethetti. Bununla birlikte, daha kompakt modelleri de unutmuyoruz ve koleksiyona çanta kovaları ekliyoruz. Özellikle tüyler ve ahşap boncuklarla kesilmiş örgüler.

  • Ayakkabılar

Rahat çözümlerin hayranları, renkli spor ayakkabılarına, Mary Jane ile klasik zarafetin sevgilisine aşık olacak ve partygolar uzun parmaklı parmak arası terliklerle arkadaş olacaklar. Gelecek sezonun vuruşu da bir zincirle süslenmiş platformda mokasen olacak. Özellikle ilkbaharın ilk günlerinde, kız gibi, kapitone balerinler ve traktör tabanına sahip yarım botlarla da birleştirilecekler.

  • Diğer

Başka ne aksesuar toptan kadın giyim Factoryprice.eu bahar haberleri el altında olması değer? Bizim “kova listesi” topraklarında öncelikle taşlarla (özellikle büyülü özelliklere sahip kristaller), geometrik jantlardaki gözlükler ve başka bir sezon sokak giyim tarzı arasında hakim ünlü kova şapkaları ile çivili büyük mücevherler.

Daha fazlasını görün: Bahar 2022 toptan Factoryprice.eu toplama — sahip olmalıdır

İlginizi çekebilir: Rue Paris’in yeni bahar koleksiyonu — sıcak trendlere açık!

justyna

Recent Posts

Ramoneski w hurcie – poznaj wszystkie modele!

Szukasz modnych kurtek na wiosnę do swojego sklepu? Ramoneski w hurcie to idealna propozycja, która…

2 sene ago

Yaz için toptan kadın şortları – ne seçilir?

2022 yaz toptan kadın şortları? Bunların en modası renk, desen, dekorasyon ve malzemenin dokusu ile…

2 sene ago

Toptan denim koleksiyonu – toptan yeni modeller

Sonbahar/kış sezonunda modaya uygun ve şimdi ilkbaharda yeni bir taksitle geri dönüyor. Şu anda sadece…

2 sene ago

İlkbahar ve yaz için toptan mini etekler – en geniş çevrimiçi toptan satış teklifi

Bahar koleksiyonlarının şovları zaten arkamızda - teklifi yeni kıyafetlerle tamamlama zamanı. İmleç bu kez onlar…

2 sene ago

Toptan yaz 2022 koleksiyonu – yeni sezonun trendlerini öğrenin!

Sarayda hava ısınıyor, bu yüzden sadece ilkbaharda stoklamak için ideal bir fırsat değil, aynı zamanda…

2 sene ago

Factoryprice.eu toptan kadın blazer – onlara sahip olmalısınız!

Pencerenin dışına tamamen yayılır, bu nedenle satış teklifinin küçük bir güncellenmesi zamanı geldi. Mağazanızı donatmaya…

2 sene ago