haber

Giyim toptan Factoryprice.eu Sezon trendleri – renk bahis!

Giyim toptan satışında mevsim trendleri? Kuşkusuz çok renk – özellikle yaşamı uyaran ve bu nedenle yeşillikler, maviler ve güçlü güller. Onlarda, bu yılki ilkbaharda giyinmeye değer – özellikle orijinal süslemeler eşliğinde. Bahar kontrol listemize bakın ve mağazanızı en taze boncuklarla doldurun!

İlkbaharda ne işe yarayacak? Giyim toptancısı Factoryprice.eu mevsim trendleri

Bahar 2022 moda oyununa dönüş — form ve renk. Toptan Kadın Giyimlerinde Mevsim Trendleri Bu nedenle, retro stiller ve süslemelerin yanı sıra 60./70 yıllık desenlerle doludurlar ve bu durum ne olursa olsun hayata herhangi bir yan yanma getirecektir. Birçok orijinal malzeme, fırfır ve bağlama ve cesur şehvetli kesikler için — sırt, göbek ve boyun çizgisi. Maksimalist çözümlerin yanında, hala modaya uygun Danimarka minimalizmine mükemmel uyum sağlayacak kalıcı çözümler de olacak. Bu nedenle keskin omuz çizgileri, erkek kesimleri ve fanatik şeritler.

Giyim toptan ticareti renkli sezon trendleri – Pantone tarafından olmalıdır

Moda dünyasının beklediği an veya karar – bu sezon hangi renkleri kontrol edecek? Onu zaten biliyoruz – etrafa bakmaya değer hangi tonları görün!

  • Dahlia

Pantone tarafından bu yıl moda tonlarında kazanan olarak ilan edilen, elbiseler, iyi kesilmiş takım elbiseler ve tulumlar üzerinde bir furore yapacak. Özellikle mavi bir fethi olan bir versiyonda arzu edilir – elektrikli indigo ile bir düette birleştirmek harika olacaktır.

  • Çikolatalı tatlı

Gerçi giyim toptan sezonun renk trendleri Genellikle güneşli sıcak aylar için ayrılmış gölgeler etrafında salınırlar, aralarında klasiklerin sıkıntısı olmayacaktır. İşte önümüzdeki aylarda zarif ikilikleri tamamlayacak olan kahverengi tonlarından bahsediyor. Kakao, sütlü çikolata veya karamel? Hepsini denemeye değer.

  • Yanmış tereyağı

Zapomnij o klasycznej bieli, ecru i śmietankowych odcieniach – od teraz w cenie jest także maślany. Pojawi się on zwłaszcza na ubraniach i dodatkach w skandynawskim wydaniu, a także lekkich eleganckich płaszczach i garniturowych kompletach. Świetnie wypadnie również na ultra krótkich, uroczych sweterkach i zwiewnych mini sukienkach.

Najgorętsze trendy sezonu? Znajdziesz je w hurtowni odzieży Factoryprice.eu – sprawdź!
  • Yeşil çayır

Bugünden itibaren değil, ama şimdi popülerliğin en büyük ürünü topluyor. gelince Giyim toptan ilkbahar 2022 sezon trendleri, özellikle yaşam uyandırma ile ilişkili gölge, ek olarak, ilkbahar/yaz 2022 sezonu için kesin kesinlik de antep fıstığı, kireç, hem de hemen yanında asil zümrütler duracak yeşil şişelenmiş olduğunu.

  • Şeker

Ve son olarak bu sezonun yıldızı, ya da güller. Sadece romantik bir pembe değil, aynı zamanda toz ve çilek gölgesinde sakız akla getiriyor. Mucizevi bir şekilde saten, strass ve organze yapılmış trendler süslemeleri ile birlikte düşecek. Ayrıca sweatshirt ve pantolon ve inci düğmeli hırkalar ile eşofman setleri de ekliyoruz – baharın serin başlangıcını daha keyifli hale getirecektir.

Bahar uyanış giydirme – bizim öneriler

Nasıl dövmek giyim toptan çevrimiçi sezon trendleri? Bunu yapmak için kanıtlanmış bir yolumuz var – kontrol edin!

  • Pastel toplam görünüm

Büyüleyici, kız gibi ve en önemlisi – ultra taze. Bu set, bir arkadaşının eşliğinde iki veya ikindi kahvesinde romantik akşam yemekleri için tam bir hit. Nasıl oluşturulur? Bir iç çamaşırı saten etek, kayışlarda toz üst ve uzatılmış bir kesim ceket/blazer yeterlidir. Bunun için topuklu sandaletler, mini çanta ve hazır!

  • Retro renk karışımı

70./80’lerde öfkelenen bir bağlantıya ne dersin? Burada kahverengi, mor ve sulu portakal karışımından bahsediyor. Onları birleştirmeyi teklif ediyoruz: turuncu çanlar için mor bir fit üst ve ayakkabılar ve çikolata topingleri ile tamamlayıcıyı seçin. Sade, özgün ve şık.

  • Klasikler yeniden

Zarif, klasik kıyafetlerin tek renkli renklerde tutulması gerektiğini kim söyledi? Bu yılki online giyim toptancısındaki sezon trendleri tamamen inkar ediyorlar. Şu anda, bu sürümdeki en sıcak trend canlandırıcı bir gölgede ayarlanmış bir takım elbise. Ekstralar mı? İhtiyacınız olan tek şey kalın bir yazı üzerinde bir dizi altın takı ve tonlu deri ayak bileği botları.

Ayrıca bakınız: İlkbaharda toptan mavi kıyafetler — teklifinize biraz renk katın!

Kaçırmayın: Mavi stil — nasıl bu rengi giymek ve kime uyuyor?

justyna

Recent Posts

Ramoneski w hurcie – poznaj wszystkie modele!

Szukasz modnych kurtek na wiosnę do swojego sklepu? Ramoneski w hurcie to idealna propozycja, która…

2 sene ago

Yaz için toptan kadın şortları – ne seçilir?

2022 yaz toptan kadın şortları? Bunların en modası renk, desen, dekorasyon ve malzemenin dokusu ile…

2 sene ago

Toptan denim koleksiyonu – toptan yeni modeller

Sonbahar/kış sezonunda modaya uygun ve şimdi ilkbaharda yeni bir taksitle geri dönüyor. Şu anda sadece…

2 sene ago

İlkbahar ve yaz için toptan mini etekler – en geniş çevrimiçi toptan satış teklifi

Bahar koleksiyonlarının şovları zaten arkamızda - teklifi yeni kıyafetlerle tamamlama zamanı. İmleç bu kez onlar…

2 sene ago

Toptan yaz 2022 koleksiyonu – yeni sezonun trendlerini öğrenin!

Sarayda hava ısınıyor, bu yüzden sadece ilkbaharda stoklamak için ideal bir fırsat değil, aynı zamanda…

2 sene ago

Factoryprice.eu toptan kadın blazer – onlara sahip olmalısınız!

Pencerenin dışına tamamen yayılır, bu nedenle satış teklifinin küçük bir güncellenmesi zamanı geldi. Mağazanızı donatmaya…

2 sene ago