haber

Toptan kadın takımları – ilkbaharda teklifinizi genişletin!

Blazerlerden sonra, iyi kesilmiş paltolar ve hafif erkeksi kesim gömlekleri, zamanı toptan kadın takım elbise. Yeni sezonda hangileri kusursuz bir şekilde savunacak? Anlamsız değil, sadece tek renkli yüksek belli pantolonlu klasik öneriler değil, aynı zamanda ultra besleyici tonlarda ve yakalama olmadan minimalist modellerde olanlar da kalacaktır. Factoryprice.eu toptancımızda hangilerini stokladığınızı kontrol edin!

Toptan kadın takım elbise – bahar 2022 için podyumlar ile moda

Takım elbise, gardıropun münhasıran erkek kısmı için bir terim olarak uzun zamandan beri kullanılmayan bir kelimedir. Şu anda, moda şovları tarafından fethedildi toptan çevrimiçi kadın takım elbise. Jakie? Wiosną 2022 bezapelacyjnie zwyciężają komplety z krótkimi spódnicami i spodenkami, te o fasonie XXL i o ultra luźnym sportowym kroju. Zamiast marynarek w zestawieniach równie często pojawiają się także kamizelki cropped czy pudełkowe żakiety z wiązaniem wokół talii. Nie wahamy się sięgać też po bardziej oryginalne propozycje – stąd m.in. garniturowe zestawy z długimi marynarkami, przypominającymi modne szmizjerki, modele z wszytym gorsetem czy te w połączeniu ze spodniami o fasonie palazzo.

Hit na tegoroczną wiosnę? Damskie garnitury w hurcie we wszystkich odcieniach tęczy – znajdziesz je na Factoryprice.eu. Sprawdź!

A co w kwestii kolorów, zdobień i materiałów? Oprócz nieśmiertelnej wełny w wydaniu gładkiego monochromu, będziemy stawiać także na  Online toptan kadın takım elbise Keten, pamuk veya hatta deri – mutlaka güçlü, ferahlatıcı tonlarda. Böylece yeşillikler, maviler ve yoğun güller, retro modadan esinlenerek gündelik yanlarda harika olacak. Ayrıca, şık setleri süsleyecek desenleri de unutmayalım. Zarif kafes yanında, stil sıkıntısını kıracak florid baskılar, vintage yamalar ve patchwork yamalar duracak.

Online toptan hangi kadın takımları seçilir?

Göz alıcı, basit mi, eski moda mı? hangi ilkbaharda toptan kadın takım elbise Bu yıl bir öfke mi yapacaklar? Kontrol listemizi keşfedin:

  • Kısa şortlu

Özellikle ultra mini uzunluğa sahip olanlar, uyluk veya bermuda tipinin ortasına kadar uzanan, tüm dizlere ulaşırlar. Sadece sıcak günler için değil, şehir için gevşek stilde mükemmel olacaklar. Ayrıca masanın arkasında bir gün daha gidebileceklerdir – özellikle bir zincir, nervürlü mahsul üstleri veya boynuna bağlı gömleklerle süslenmiş mokasen şirketinde.

  • Büyük boy

Eşofman olarak rahat ve aynı zamanda zarif bir kıyafet kuralına uyar. Toptan kadın büyük boy takım elbise Bu, bu sezon mümkün olan tüm renklerde giyeceğimiz başka bir klasik. Jackpot atışı bej, kahverengi veya nar tonlarında olmayacak. Fantastik daha belirleyici renklerde bile düşecek – yeşil, indigo ve sulu turuncu.

  • Kısa etekli bir düet

Geri gel Garson önümüzdeki aylarda bizi şaşırtacak tek şey değil. Birlikte bir parti veya tarih için iş için ilginç bir set yaratacak eteklerle birleştirilecekler. Hem kutulu bir şekilde modellere ulaşın hem de kız gibi bir fırfırla bitirin ve bu sezonun en şık versiyonunda – büyük boy.

  • Kruvaze

Pahalı bir göbeği optik olarak maskelerler ve klasik iğneler, debriyaj çantası ve basit evrak çantası ile birlikte, önemli bir iş toplantısı için mükemmel bir görünüm yaratacaklardır. Özellikle yeniden çizilmiş omuz çizgisi, genişletilmiş bir kesim ve dekoratif mücevher düğmeleri olanlara bakın. Ayrıca yakalama olmayanları da öneriyoruz – kendilerini minimalist stillerde savunuyorlar.

Sadece iş için değil – önerilerimiz

Toptan şık kadın takım elbise Sadece kurumsal görünüme sahip olmamalıdır – şimdi de ailedeki kutlama partilerinin yanı sıra günlük stilin büyük bir tamamlayıcısıdır. Onları içine nasıl koyarsın? Hemen harekete geçin!

  • Cilt için cilt

Bahar Bayan Takımları · Toptan Satış Sıkıcı olmana gerek yok. Bunun ideal kanıtı, günlük bazda, şehir veya diğer özel günlerde başarılı bir şekilde yazacak ilk kıyafetimizdir. Siyah bir bas gömleğinin, seçili yeşil gölgede – kısa etekli bir deri takım elbise setine atması yeterlidir. Bu geometrik gözlük için el ve sandalet için debriyaj çantası ince bir pim üzerinde.

  • Minimalizm 2.0.

Minimalistler bu sezon bir kez bu stili denemek için kesinlikle cazip olacaklar. Onu nasıl yakalayacaksın? Uzun, geniş pantolon, kurdele tulum ve altın, lezzetleri kırmak için masif takı ile ayarlayın. Bu klasik pompalara ve bir zincir üzerinde kapitone postacıyı ekledik. Ultra basit ve şık.

  • Kentsel monolook

Streetwear baskısında da giyilebilecek takım elbise kiti? Orta uyluk için mega geniş pantolon ve blazer ile renkli ikili. Direnç olmadan, rahat spor ayakkabıları, kompakt bir poşet veya tüm temel unsurları barındıracak mini bir sırt çantası ile cesurca birleştirilebilirler.

Ayrıca bakınız: Toptan satış kadın blazerleri — toptan bahar hitlerine ulaşın!

Kaçıramazsın. Kadın blazer — rahat stil için ne seçilir?

justyna

Recent Posts

Ramoneski w hurcie – poznaj wszystkie modele!

Szukasz modnych kurtek na wiosnę do swojego sklepu? Ramoneski w hurcie to idealna propozycja, która…

2 sene ago

Yaz için toptan kadın şortları – ne seçilir?

2022 yaz toptan kadın şortları? Bunların en modası renk, desen, dekorasyon ve malzemenin dokusu ile…

2 sene ago

Toptan denim koleksiyonu – toptan yeni modeller

Sonbahar/kış sezonunda modaya uygun ve şimdi ilkbaharda yeni bir taksitle geri dönüyor. Şu anda sadece…

2 sene ago

İlkbahar ve yaz için toptan mini etekler – en geniş çevrimiçi toptan satış teklifi

Bahar koleksiyonlarının şovları zaten arkamızda - teklifi yeni kıyafetlerle tamamlama zamanı. İmleç bu kez onlar…

2 sene ago

Toptan yaz 2022 koleksiyonu – yeni sezonun trendlerini öğrenin!

Sarayda hava ısınıyor, bu yüzden sadece ilkbaharda stoklamak için ideal bir fırsat değil, aynı zamanda…

2 sene ago

Factoryprice.eu toptan kadın blazer – onlara sahip olmalısınız!

Pencerenin dışına tamamen yayılır, bu nedenle satış teklifinin küçük bir güncellenmesi zamanı geldi. Mağazanızı donatmaya…

2 sene ago