haber

Toptan moda desenli elbiseler – taze modellere genel bakış

Bahar 2022, sadece klasik moda sevenleri değil, aynı zamanda abartılı, tam renkli ve orijinal kıyafetlerin hayranlarını da memnun edecek gerçek, eklektik bir eğilim karışımıdır. Bu nedenle en şık toptan moda desenleri elbiseler sadece uzaktan görülebilen kişiler değil. Ayrıca, bu sezon kafes vichy ultra moda ile dekore edilecek iş için mütevazı öneriler. Teklifinize başka hangileri eklemeye değer? Aşağıda olması gereken tam listesi!

2022 ilkbaharında etrafa bakmak için desenler – kontrol edin!

Podyumda bu sezon kural desenleri – ölümsüz klasikleri (bezelye, çizgili, kafes) ve sanatsal, 2000’lerin stilini akla getiren biraz kitschy baskılar yerleştirir. toptan çevrimiçi moda desenleri elbiseler? Bkz:

  • Tropikal çiçekler

Bu sefer biraz yenilenmiş bir çeşitlilikte bahar stilinin içsel unsuru. Romantik güller ve sevimli, kız gibi papatyalar yerine, elbiseler üzerine bu yılki bahar Hawaii motifleri, egzotik çiçekler geliştirecek. Gösterişli ve ultra renkli olmaları gerekmez – sadece biraz daha stil canlandırmak için klasik bir tek renkli.

  • Zarif kafes

Özellikle Gingham olarak da bilinen kafes Vichy büyük bir şekilde geri döndü. Retro baskıdaki setleri kusursuz bir şekilde tamamlayacak – iş için, şenlikli bir parti veya her gün (mutlaka polo yakalı bir kutu stili eşliğinde). Bu yıl, özellikle sık sık damalı toplam görünümde giyeceğiz – tepeden tırnağa.

  • Bezelye

Ve ne diyorsunuz toptan moda bezelye desenleri elbiseler? En azından siyah beyaz versiyonda büyük bir patlama ile oturma odalarına dönecek bir başka klasik. Şu anda onları diğer moda tonlarında da giyeceğiz – maviler, sarılar, yeşillikler ve güller (pastellerden güçlü, canlandırıcı renklere kadar).

  • Geometriden Tekrar Oynat

Doğrusal kompozisyonlar, kaotik olarak mayınlı daireler, üçgenler ve kareler ya da belki de kazak elbiseleri süsleyecek klasik elmaslar? Hepsi Y2K döneminden çizilen trendlere mükemmel uyum sağlayan, en çok satan en çok satan ürünlerdir. Şehirde gevşek bir gün için, ofis stilinde veya akşam dışarıda – her yerde harika olacaklar.

Toptan moda desenli elbiseler – sahip olmanız gereken modeller

Dolabın altına kalın, kazak elbiseler atmanın ve pastoral kırsal yaşamı akla getirecek hafif, havadar modelleri çıkarmanın zamanı geldi. Bunlardan hangisi özellikle bahis yapmaya değer? Kontrol listemizi keşfedin:

  • Babydoll

Bir babydoll modası ile kaplanmış bir gecelik elbiseleri anımsatan, tasarımcıların kalbini fethetti. Onları ince pastellerin serbest bırakılmasında ve mutlaka yarı saydam şifondan giyeceğiz. Ek olarak bir fırfırla kesilmesine izin verin ve kalplerde, küçük çiçeklerde veya vichy ızgarada zar zor görünür baskıyla süslensinler.

  • Ultra mini

Önümüzdeki sezonda bizi bekleyen tek şey mikroskobik üstler ve etekler değil. Ayrıca bu koleksiyona katılıyorlar toptan moda tasarımlarda mini elbiseler. Na jakie z nich stawiać? Te całkowicie zabudowane, jak i z odważnymi wycięciami, w abstrakcyjne printy, nawiązujące do mody lat 2000 oraz w klasyczne grochy, kwieciste łąki i geometryczne figury.

W tym sezonie jedną z must have propozycji będą sukienki w modne wzory z hurtowni Factoryprice.eu. Zobacz, jakie modele obronią się bez zarzutów!
  • Boho vibe

Sonunda geri döndüler! Boho desenli ve ağır kaplamalı etek ile elbiseler ilkbaharda başka bir hit olacak. Özellikle hafif sonbahar renklerinde, fırfırlı bir çelenk ile kesilmiş maxi modellerini öneriyoruz. Süet ayak bileği botları veya ceketinin yanı sıra geniş kenarlı bir şapka ile süper bir maç yaratacaklar.

  • İmleç: şeffaflık

Yarı saydam Online toptan moda desenleri elbiseler Artık bir yenilik değil. Bununla birlikte, özellikle mini ve midi kesim ve sıkı uydurma modaya sahip modeller söz konusu olduğunda en büyük ürünü alıyorlar. Ayrıca, arkada heykel fırfırları ve süslü bağlamaları olanların arkasına baktığınızdan emin olun.

Şık sürümlerde toptan Factoryprice.eu moda tasarımlarında elbiseler – stil yorumu

Nasıl tıraş toptan kadın giyim moda desenleri elbiseleren son trendlere uyması için? Kanıtlanmış yöntemlerimizi keşfedin ve müşterilerinize ilham verin!

  • 2000 yıllarının iklimi

Bir parti ve şehirde gevşek bir öğleden sonra için büyük teklif. Sadece orijinal gösterişli baskılar, renkli tayt ve zıt topuklu sandaletler ile örgü kumaştan yapılmış bir elbise. Kalçaları nazikçe örtecek olan bu hala deri katana ekledik ve el – bir kova şeklinde bir puf çantası.

  • Akşam için klasikler

Sıkıcı olmayacak klasik bir kıyafet nasıl oluşturulur? Sadece biraz daha canlı renk katın. Mütevazı küpeler, omuz çantası ve orta uyluk çizmeleri de dahil olmak üzere indigo panelli baskıda bir elbise gibi olacak tabandan başlamanızı öneririz. Bu hala klasik trençkot ve hazır için – böyle bir sette nereye gidersiniz?

  • Able boho

Son zamanlarda hippi ruhunda bir dizi olan en popüler setlerden biri. Bunun bir parçası ne? Çiçek desenleri, süet ayak bileği botları, püsküllü ve uzun yelek ile süslenmiş çanta, uzun, havadar elbise. Hafif, taze ve en önemlisi – ultra şık. Özellikle bulut altında müzik festivalleri ve romantik şehir yürüyüşleri için eğlenceli olacak.

Okumaya devam edin Toptan mini elbiseler — yeni sezon için dükkanınızı hazırlayın!

Daha fazla göz atın: Kadınlara uygun elbiseler — ilkbaharda modelleri keşfedin

justyna

Recent Posts

Ramoneski w hurcie – poznaj wszystkie modele!

Szukasz modnych kurtek na wiosnę do swojego sklepu? Ramoneski w hurcie to idealna propozycja, która…

2 sene ago

Yaz için toptan kadın şortları – ne seçilir?

2022 yaz toptan kadın şortları? Bunların en modası renk, desen, dekorasyon ve malzemenin dokusu ile…

2 sene ago

Toptan denim koleksiyonu – toptan yeni modeller

Sonbahar/kış sezonunda modaya uygun ve şimdi ilkbaharda yeni bir taksitle geri dönüyor. Şu anda sadece…

2 sene ago

İlkbahar ve yaz için toptan mini etekler – en geniş çevrimiçi toptan satış teklifi

Bahar koleksiyonlarının şovları zaten arkamızda - teklifi yeni kıyafetlerle tamamlama zamanı. İmleç bu kez onlar…

2 sene ago

Toptan yaz 2022 koleksiyonu – yeni sezonun trendlerini öğrenin!

Sarayda hava ısınıyor, bu yüzden sadece ilkbaharda stoklamak için ideal bir fırsat değil, aynı zamanda…

2 sene ago

Factoryprice.eu toptan kadın blazer – onlara sahip olmalısınız!

Pencerenin dışına tamamen yayılır, bu nedenle satış teklifinin küçük bir güncellenmesi zamanı geldi. Mağazanızı donatmaya…

2 sene ago