haber

Toptan kayışlarda üstler – hangisini seçeceksiniz?

İlkbaharda üstler hakkında zaten çok şey yazdık – hatırlamak zarar vermez, ancak hangileri koleksiyonunuza eklemeye değer. Fiyat özellikle yivli olacak Toptan kayışlar üzerinde üstleriY2K döneminden gelen trendleri ima eden güçlü kesikler ve baskılar ile. Factoryprice.eu toptan mağazamızda hangisini bulacaksınız? En son tekliflere bakın!

İlkbahar 2022 için moda – en önemli trendlerin kısa bir özeti

Wiosna 2022 to powrót do modowych zabaw – formą i kolorem. Pełna jest zatem retro fasonów i zdobień, a także wzorów rodem z lat 60./70, które będą ożywiały każde zestawienie niezależnie od okazji. Dużo w niej oryginalnych materiałów, marszczeń i wiązań, a dla odważnych równiez zmysłowych wycięć – na plecach, brzuchu i dekolcie. Obok maksymalistycznych rozwiązań dalej będą stały także te, które idealnie wpiszą się we wciąż modny duński minimalizm. Stąd ostre linie ramion, męskie kroje i fanatycznie lansowane prążki. Kolory i zdobienia? Koniecznie te rzucające się w oczy, a zatem soczysta pomarańcza, trawiasta zieleń i marzycielski błękit, którym będą towarzyszyć florystyczne printy, geometryczne kompozycje i abstrakcyjne maziaje w stylu lat 2000.

Szykujesz się na nowy sezon w modzie? Dodaj do swojej oferty gładkie topy na ramiączkach w hurcie – znajdziesz je w hurtowni Factoryprice.eu. Sprawdź!

Toptan kayışlarda üstler – ne seçilir?

En moda üstleri ilkbaharda toptan kayışlarda sadece ünlü tek renkli peri masalları değil. Bunlardan hangisi yeni sezonda bakmaya değer?

  • Klasik temel

Tamamen pürüzsüz üstlerden daha evrensel ve zamansız bir öneri yoktur; bu da bir takım elbise, spor seti veya fırfırlı girly etek ile bir sette başarılı bir şekilde stillendirecektir. Bu yıl, gökkuşağının tüm renklerinde kurdele modelleriyle de katılacaklar – en sevdiklerinizi seçin!

  • Cottagecore 2.0

Factoryprice.eu dan toptan askıların üstleri Sadece pamuk değil, basit öneriler. Bunlar aynı zamanda el örme kazakları veya masa örtülerini anımsatan modellerdir ve bunları gardıropun altına koyarak bir yıl sonra yaşamaya geri getiririz. Halk nakışlarını anımsatan üç boyutlu, iplik süslemeleri ve nakışlarla olanları seviyoruz.

  • Kalın kesim

Şimdiye kadar, üstteki tasarım kesimleri moda editörlerinden itirazlar çekmiş olsa da, moda bahar stilini onlar olmadan hayal edemeyiz. Hem günlük olarak hem de tatilden – özellikle yüksek belli pantolon ve ultra geniş bir bacak olan bir düette harika çalışıyorlar. Yaz için de mükemmel bir seçim!

  • Mikro yazı karakterleri

Mikro etekler ve elbiselerin yanı sıra, 2022 için bahar trendlerinde mikro için alan sıkıntısı olmayacak Toptan kayışlar üzerinde üstleri İnternet. En moda, günlük bir gardırop eşyası yerine iç çamaşırına benzeyecek, sırtta güçlü kesikler ve beli vurgulamaya izin verecek bir spagetti bağlama ile cesaretlenecektir.

Basit ve anlık stil – toptan kayışlarda üstleri ne giymeli?

Nasıl tıraş Yeni koleksiyondan toptan kayışlarda üstler taze, bahar versiyonunda? Temel, sportif bir tarzda, ya da belki de klasik zarafetin duası için mi? Kanıtlanmış stilimize göz atın!

  • Baharda Athleisure

Sportif gevşeklik ve dengesiz akıllı rahat tarzın birleşimi mi? Bu geçen yılki trendlerden biri, bir bumerang gibi 2022 ilkbaharında modaya geri döndü, Celine’in en ünlü setlerinden bazılarını nasıl yeniden oluşturursunuz? İhtiyacınız olan tek şey şık bir trençkot, uygun bir kurdele üstü, sigaralar ve bir beyzbol şapkası. Eko-deriden iğneleri buna koyduk – mutlaka zıt bir gölgede.

  • Yeni baskısında klasikler

Şu anda Online toptan askısız üstleri zarif gömlekleri bir yaka ile bir kereden fazla başarılı bir şekilde değiştirin. Özellikle yüksek bel ile ultra havadar çan ile stil uygun olduğunda. Ekstralar mı? İnce bir iğne üzerinde deri çorap ayakkabıları, el için debriyaj çantası ve klasik takı seti.

  • Monolook temel

Asla modası geçmeyecek ölümsüz bir teklif mi? Toplam görünüm temel. Derlemek için ultra basittir – siyah pürüzsüz bir üst, koyu renkli kot pantolon ve genişletilmiş bir tabana sahip bir blazer, silueti hafifçe rahatlatacak ve dekoratif çizgilerle deneyler için alan yaratacaktır. Bu gözlükler için geometrik çerçeveler ve hazır. Serin rahat seçenek (ve sadece).

Okumaya devam edin Toptancılardan kadın üstleri — koleksiyona hangi modellerin eklenmeye değer olduğunu görün!

Konu sizin için: Askılı Kadın Kısa Üst Temel İyi Hissediyor – Modele Genel Bakış

justyna

Recent Posts

Ramoneski w hurcie – poznaj wszystkie modele!

Szukasz modnych kurtek na wiosnę do swojego sklepu? Ramoneski w hurcie to idealna propozycja, która…

2 sene ago

Yaz için toptan kadın şortları – ne seçilir?

2022 yaz toptan kadın şortları? Bunların en modası renk, desen, dekorasyon ve malzemenin dokusu ile…

2 sene ago

Toptan denim koleksiyonu – toptan yeni modeller

Sonbahar/kış sezonunda modaya uygun ve şimdi ilkbaharda yeni bir taksitle geri dönüyor. Şu anda sadece…

2 sene ago

İlkbahar ve yaz için toptan mini etekler – en geniş çevrimiçi toptan satış teklifi

Bahar koleksiyonlarının şovları zaten arkamızda - teklifi yeni kıyafetlerle tamamlama zamanı. İmleç bu kez onlar…

2 sene ago

Toptan yaz 2022 koleksiyonu – yeni sezonun trendlerini öğrenin!

Sarayda hava ısınıyor, bu yüzden sadece ilkbaharda stoklamak için ideal bir fırsat değil, aynı zamanda…

2 sene ago

Factoryprice.eu toptan kadın blazer – onlara sahip olmalısınız!

Pencerenin dışına tamamen yayılır, bu nedenle satış teklifinin küçük bir güncellenmesi zamanı geldi. Mağazanızı donatmaya…

2 sene ago