haber

Kumaş kadın pantolonları en şık renklerde toptan – kontrol edin!

Bu yıl tasarımcılar uyumlu – ilkbaharda zaten kıyafet satın alırsanız, o zaman izin verdiğinizden emin olun Malzeme Bayan pantolon toptan. Sadece uzatılmış bacaklı modeller lütuflara değil, aynı zamanda kısa üstler ve blazerlerle giyeceğimiz yükseltilmiş bel ve yeniden çizilmiş culotlara sahip klasik sigillolar da geri dönecektir. İlkbahar 2022 koleksiyonunuza neler dahil edilmelidir? Hemen harekete geçin!

İlkbahar gardırobunu hayata geçirecek renkler – kontrol listemiz

Renkli Malzeme Bayan Pantolon Toptan Satış İşte bu – özellikle bu sezonun en şık tonlarında yıkanacaklarsa. Ne? Pantone’dan gelen yan bölgeliye bakın:

  • Dahlia

Pantone tarafından moda tonları arasında bu yılın galibi olarak ilan edilen, sadece klasik sigara ve takım elbise çanları üzerinde değil, aynı blazerler, üstler ve kısa yelekler bulacaksınız onlarla tamamlamak için bir furore yapıyor olacak. Özellikle mavi bir fethi ile bir versiyonda arzu edilir — bir düet içinde heyecanlandırıcı indigo ile birleştirmek harika olacaktır.

  • Derin Bronz

İlkbaharda moda renkler çoğunlukla güneşli, sıcak aylar için ayrılmış tonların etrafında salınsa da aralarında klasiklerin bir dokunuşu olacaktır. İşte önümüzdeki aylarda zarif ikilikleri tamamlayacak olan kahverengi tonlarından bahsediyor. Kakao, sütlü çikolata veya karamel? Hepsini denemeye değer.

  • Yanmış tereyağı

Klasik beyaz, ekru ve krem tonlarını unutun — bundan sonra tereyağı. Özellikle İskandinav baskısındaki kıyafetler ve aksesuarların yanı sıra takım elbise setlerinde görünecektir. Kadın Malzeme Pantolon Toptan Online Bu gölgede şehir etrafında güneşli yürüyüşler için mükemmel olacak – mutlaka hafif, şeffaf bluzlar eşlik ediyor.

  • Yeşillik

Bugünden itibaren değil, ama şimdi popülerliğin en büyük ürünü topluyor. En son trendlere gelince, antep fıstığı, kireç, yanı sıra ilkbahar/yaz 2022 sezonu için değerli zümrütlerin hemen yanında yer alacak bir şişe yeşil de var.

  • (Ekle) Pembe

Ve son olarak bu sezonun yıldızı, ya da güller. Sadece romantik bir pembe değil, sakız akla getiriyor, aynı zamanda ultra iç çamaşırı gölgesinde. Mucizevi bir şekilde saten, strass ve organze yapılmış trendler süslemeleri ile birlikte düşecek. Bu rengin pantolonları, gündelik sıkıntısını mükemmel bir şekilde kıracaktır – özellikle kız gibi, ince setlerde (ve sadece değil).

Kumaş kadın pantolonları toptan – en şık stillerin sıralaması

Eşleşti mi yoksa yeniden çizilmiş bacaklarla mı? Yüksek durumda mı kalça mı? Hangisini keşfedin malzeme pantolon kadın toptan çevrimiçi bu sezon çalışacak!

  • Cigarillos

Figürün türüne bakılmaksızın harika görünecek ideal moda. Klasik ekose ve zarif pepitka olanlara ulaşın. Ancak, özellikle gri, bej ve çikolatalı kahverengi tonlu renk paleti ile iyi anlaşacaklar. Zarif görünmenin hızlı bir yolu.

  • Chinosa

Prosty krój, skośne kieszenie i nogawka o długości 7/8. Chinosy to kolejny hit na wiosnę, którego nie może zabraknąć zwłaszcza w casualowych zestawach na miasto i do pracy. Fantastycznie wypadną zwłaszcza w ożywczych kolorach – różu, zieleni, soczystej pomarańczy czy marzycielskiego błękitu.

Materiałowe spodnie damskie hurt to jeden z tegorocznych hitów na wiosnę. Znajdziesz je na Factoryprice.eu – sprawdź!
  • Uzatılmış bacak

Tüp destekçileri için kötü haber – bu sezon, çan, culots ve palazzo pantolonuna haraç ödüyoruz. Kendilerini özellikle güç pansuman ve zarif minimalist monolookların ruhunda şekillendirmede savunacaklardır. Bu sezon sadece klasik renklerde olanlar için değil, aynı zamanda süt pastel, ferahlatıcı neon ışıkları vb. ile donmuş bir versiyonda da yazacağız.

  • Kağıt torbası

Rahat, pratik ve ek olarak harika bir modelleme silueti. Bel ezilmiş kağıt torbasına benzeyen modeller yine esas olarak ölümsüz bejlerin ve toprak renklerinin serbest bırakılmasında giyeceğiz. Yüksek durum kuşkusuz kırpılmış bir moda ile birleşecek – hem moda tişörtler, kazaklar, tişörtler ve dış giyim söz konusu olduğunda.

Kumaş kadın pantolonları modaya uygun bir baskıda toptan – bahar stilinin gözden geçirilmesi

Moda Malzeme Bayan Pantolon Toptan Satış şık bir baskısında? Onları şekillendirmek ve müşterilerinize ilham vermek için yollarımızı deneyin!

  • Renkli güç pansuman

Bahar aurasını şımartmak olacak iş için bir set nasıl oluşturulur? Cigarillos, şişelenmiş yeşilin güçlü bir gölgesinde, sportif kesimli gevşek bir blazer ve alt kısımda ideal bir temel oluşturacak kısa bir kurdele üstü. Bunun için, mutlaka topuklu sandaletler ve el çantası canlandırıcı bir renkte (örneğin, kızgın fuşya). Bu bağlantıyı seviyoruz!

  • Saf formda minimum

Nasıl türün klasikleri, ya da tek renkli toplam görünüm hakkında? Bunu şöyle örttük: gevşek tişört, yüksek belli chinos ve lokasen kaldırılmış bir taban üzerinde (hepsi bej veya çikolata kahverengisi). Buna sadece klasik takı ve trençkot ekleyin, bu da bütüne bir zarafet dokunuşu katacak. Basit, hızlı ve ultra kullanışlı.

  • (Değil) temel delik işleme

İlkbaharda kadın kumaş pantolon da büyük temel ruhu içinde basit stil düşecek. Bunun için mi? Pamuklu pürüzsüz tişört, rahat spor ayakkabıları, deri ramonesk ve hazır. Ekstralar mı? Geometrik çerçevelerde poşet/böbrek ve gözlük. Şehir için havalı, anında uyum veya bir arkadaşınızla gevşek bir öğleden sonra.

Ayrıca bakınız: Kumaş pantolon toptan – sıcak günler için mükemmel modayı keşfedin

Kaçıramazsın. İlkbaharda malzemeden yapılmış pantolon — favori influencerek stilleri göz atın!

justyna

Recent Posts

Ramoneski w hurcie – poznaj wszystkie modele!

Szukasz modnych kurtek na wiosnę do swojego sklepu? Ramoneski w hurcie to idealna propozycja, która…

2 sene ago

Yaz için toptan kadın şortları – ne seçilir?

2022 yaz toptan kadın şortları? Bunların en modası renk, desen, dekorasyon ve malzemenin dokusu ile…

2 sene ago

Toptan denim koleksiyonu – toptan yeni modeller

Sonbahar/kış sezonunda modaya uygun ve şimdi ilkbaharda yeni bir taksitle geri dönüyor. Şu anda sadece…

2 sene ago

İlkbahar ve yaz için toptan mini etekler – en geniş çevrimiçi toptan satış teklifi

Bahar koleksiyonlarının şovları zaten arkamızda - teklifi yeni kıyafetlerle tamamlama zamanı. İmleç bu kez onlar…

2 sene ago

Toptan yaz 2022 koleksiyonu – yeni sezonun trendlerini öğrenin!

Sarayda hava ısınıyor, bu yüzden sadece ilkbaharda stoklamak için ideal bir fırsat değil, aynı zamanda…

2 sene ago

Factoryprice.eu toptan kadın blazer – onlara sahip olmalısınız!

Pencerenin dışına tamamen yayılır, bu nedenle satış teklifinin küçük bir güncellenmesi zamanı geldi. Mağazanızı donatmaya…

2 sene ago