haber

Giyim toptancısındaki temel artı boyutu koleksiyonu – ilkbaharda trendleri öğrenin!

Online giyim toptan temel artı beden koleksiyonu zaten var! Peki ya ona? Sadece üstler, elbiseler ve eşofman altı setleri canlandırıcı tonlarda değil. Teklifinize, klasik bir baskıda takım elbise düetleri, retro kot pantolon ve paltolar eklemelisiniz. Bu sezon onları nasıl giyeceğiz ve neden elimizde olsun? Cevapları aşağıda bulabilirsiniz!

2022 bahar için büyük beden moda

XXL’nin bu yılki ilkbaharda piyasaya sürülen giyim trendleri, sınırsız özgürlükle karakterizedir. En çok satanlar arasında, onurlu yerler her şeyden önce işgal giyim toptan online temel artı boyutu koleksiyonu. Gerilmiş büyük boy, yerine özel modalar ve kadınsı kesimler ve canlandırıcı fuşya, rüya gibi mavi ve bahar manzarasına fantastik bir şekilde karışacak yeşil tonlu tonlarla değiştirilir. Bu baskıda, özellikle yaka gömleklerinin yerine giyilecek takım setleri, nervürlü bluzlar ve ultra sıkı tuba elbiseler ortaya çıkacak. Eşofman takımlarının ve modaya uygun vintage kotların yanı sıra V yakalı kesikli temel tişörtlerin hemen arkasında olacaklar. Biz de unutmayın en büyük hit bahar 2022 — üstleri, bir garson ve etek ile zarif setleri, ve uzun kesim blazer. Kendilerini sadece şık bir minimumda değil, sokak kıyafeti setlerinde, kadınsı parisyen sürümlerde ve retro stilde eşit derecede iyi görüneceklerdir.

Giyim toptan Factoryprice.eu temel artı boyutu koleksiyonu – en şık giysilerin listesi

Yeni öneren nedir temel artı beden koleksiyonu 2022 bahar için giyim toptan? Aşağıdaki zorunlulukların listesi:

  • Üstler ve Tişörtler

Düz kesim tişörtleri bu sezon gerçek olması gereken tek şey değildir. Bu sefer, aynı zamanda nervürlü kırpma üstleri, yarı şeffaf uzun kollu tişörtler ve ilginç tasarımın yanı sıra iş stilleri için mükemmel bir çözüm olacak büyük boy gömlekler için de ulaşmaya değer. Fantastik bir seçim aynı zamanda bel çevresinde elastik fırfırlı bluzlar ve buffy kollu olanlar olacak – görsel olarak silueti zayıflatır ve en sıkıcı yan yanlara bile şık katar.

  • pantolon

A jakie fasony spodni na wiosnę 2022 ma do dyspozycji nasza kolekcja? Tradycyjnie pojawią się w niej modele o prostych i lekko rozszerzanych nogawkach oraz klasyczne cygaretki. Poza tym absolutnym hitem będą także czerpiące z trendów na vintage dzwony, boot cut i dzianinowe spodnie o ultra luźnym kroju. Z denimu, skóry lub kolorowego sztruksu – Ty wybierasz.

Szukasz sprawdzonych rozwiązań na wiosnę? Nasza kolekcja basic plus size już jest dostępna w hurtowni odzieży Factoryprice.eu – sprawdź!
  • Elbiseler

2022 ilkbaharında artı boyutu moda kadınlık işareti altında durduğundan, kombinasyonumuz elbiselerin önerilerini de kaçıramadı. Burada inkar edilemez isabet sadece alevlendi, kokteyl kreasyonları ve örme çizgili tüpler değil. Önümüzdeki aylarda, furore da sıkı bebek bebek modelleri, spor yakalı trapezoidas ve şehvetli kesikler ile ipek elbiseler ile yapılacaktır.

  • Ceketler ve paltolar

Bahar koleksiyonu temel artı boyutu giyim toptan moda geçiş shroundings olmadan yapamazdı. Burada konuşma sadece bir kemer ile bağlanmış bornoz, mega rahat katlar değil. Ayrıca 80’lerden ve özellikle ilkbaharın ilk günlerinde çalışacak deri, uzun katanalar ve gömlek ceketleri atmak için menzilinize kısa bir tekrarlama yapmaya değer.

Müşterilerinizin seveceği XXL giysi – giyim toptan temel artı beden koleksiyonu

Giyim toptan Factoryprice.eu temel artı beden koleksiyonu kolayca ilginç yan yarılar bir sürü oluşturabilirsiniz hangi ile harika bir temel. Ne? Biz sorarız:

  • Ofise.

Bu sezon gevşek elbiseler gibi korpo stilinde hiçbir şey işe yaramaz (bir shmister veya klasik bir tüp modası hakkında). Şişelenmiş yeşil veya canlandırıcı indigo gölgesinde olmalarına izin verin, bu da altın bir takı seti ile mükemmel bir şekilde birleştirilecek. Bunun için uzatılmış alt, kısa topuklu sandaletler ve düzgün bir el kutusu ile mütevazı bir blazer yeterli olacaktır.

  • Şehrin etrafında bir yürüyüş için

Bahar tahliyesinde gevşek bir kıyafet gibisi yoktur. Özellikle bu sezondan bu yana, sportif rahatlıkla dengesizliği birleştirecektir, bu nedenle sportif tarzın karakteristiği. Peki sunan bu giysi sayısında bir sette nasıl birleştirilir toptan kadın giyim temel artı beden koleksiyonu? Onları şu şekilde kesmeyi teklif ediyoruz: düz bacak kot pantolon, büyük boy tişört ve deri pops. Bu beyzbol şapkası için, trençkot ve hazır!

  • Romantik Akşam Yemeği

Ve daha romantik durumlar için ne olacak? Şüphesiz, elbise – bu büyük boy, kutulu, hem de basit, yapılı bir kesim ile. Fantastik, ek olarak o geçen sezonun çizgili beri tutkuyla lansed şirket olacak eğer. Şirin kırpılmış kazak, klasik garson ve zevkleri kırmak için kontrast renkte deri ramonesk bir set halinde sunuyoruz.

Ayrıca bakınız: Toptan Yeni Büyük Beden Koleksiyonu – Top XXL Trendler

Ayrıca okuyun: Temel Koleksiyon — her kadının sahip olması gereken şeyleri kontrol edin

justyna

Recent Posts

Ramoneski w hurcie – poznaj wszystkie modele!

Szukasz modnych kurtek na wiosnę do swojego sklepu? Ramoneski w hurcie to idealna propozycja, która…

2 sene ago

Yaz için toptan kadın şortları – ne seçilir?

2022 yaz toptan kadın şortları? Bunların en modası renk, desen, dekorasyon ve malzemenin dokusu ile…

2 sene ago

Toptan denim koleksiyonu – toptan yeni modeller

Sonbahar/kış sezonunda modaya uygun ve şimdi ilkbaharda yeni bir taksitle geri dönüyor. Şu anda sadece…

2 sene ago

İlkbahar ve yaz için toptan mini etekler – en geniş çevrimiçi toptan satış teklifi

Bahar koleksiyonlarının şovları zaten arkamızda - teklifi yeni kıyafetlerle tamamlama zamanı. İmleç bu kez onlar…

2 sene ago

Toptan yaz 2022 koleksiyonu – yeni sezonun trendlerini öğrenin!

Sarayda hava ısınıyor, bu yüzden sadece ilkbaharda stoklamak için ideal bir fırsat değil, aynı zamanda…

2 sene ago

Factoryprice.eu toptan kadın blazer – onlara sahip olmalısınız!

Pencerenin dışına tamamen yayılır, bu nedenle satış teklifinin küçük bir güncellenmesi zamanı geldi. Mağazanızı donatmaya…

2 sene ago