haber

Factoryprice.eu toptan kadın blazer – onlara sahip olmalısınız!

Pencerenin dışına tamamen yayılır, bu nedenle satış teklifinin küçük bir güncellenmesi zamanı geldi. Mağazanızı donatmaya değer nedir? Çiçekli havadar elbiseler ve bluzlara ek olarak, şüphesiz daha büyük olanlardan bazıları blazer kadın toptan. Minimalist, bir erkek gardırobundan esinlenerek, ya da belki de sportif bir moda ile, sokak kıyafeti ruhunda stil tamamlamak için mükemmel? Hangilerinin olması gerektiğini kontrol edin!

Bahar Trendleri 2022 – Özet

Bu yılki bahar için eğilimler bir sır değildir. Bununla birlikte, mutlaka yakın vadede sağlanması gereken en önemlileri hatırlamaya değer. Ee, neyin var? Eski modanın estetiğine uyan kıyafetler – özellikle 50’li yılların klasikleri veya çılgın “ejtis”. Ayrıca, kalabalığın arasından sıyrılan parlak renkler, maksi süsleme ve eşsiz baskılar ile bize su basacak Y2K döneminden kalma iyi bir doz kitsch olacaktır. Yani fiyat sadece ultra renkli elbiseler, kot kıyafetler veya yeniden çizilmiş olmayacak kadın lacivert toptan çevrimiçi. Ayrıca takım elbise setleri, rahat büyük boy tişörtler ve mevcut moda şovlarını fetheden mikro üstler de katılacaklar. Ayrıca, aksesuarları unutmayın – bu sezon mutlak isabet, gökkuşağının tüm renklerinde el çantası-böcekler, geometrik gözlük ve kalın mücevherler olacak.

Kadın ceketleri toptan – mağazanızda bulunmaya değer modeller

Geniş omuzlu, ya da belki de klasik minimal bir versiyonunda kesilir? Neye bakın kadın blazer online toptan Bu sezon bir furore yapacaklar:

  • Kalın renkte

İlkbaharda toptan kadın ceketleri sessiz renklerde zaten passe vardır. Bu yıl, onlara ek olarak, güçlü, sulu tonlarda olanlara da ulaşacağız. Ne? Tazeleyici portakal, rüya gibi maviler ve çimenli yeşillikler, bahar zamanı için mükemmel bir şekilde ayarlanır. Ayrıca, ince pastelleri unutmayın – klasik paletten birden fazla tek renkli yerini alacaklar.

  • Mikro modeller

Krótki krój odsłaniający brzuch i długie rękawy – to właśnie jeden z najbardziej pożądanych modeli marynarek w tym sezonie. Będą tworzyć świetne połączenie z eleganckimi spodniami z wysokim stanem czy równie krótkimi garniturowymi spódniczkami do kompletu. My polecamy zwłaszcza te z dodatkowo napompowanymi ramionami i sznureczkiem typu spaghetti, wiązanym wokół talii – doskonale podkreślą sylwetkę.

Modne marynarki damskie hurt na wiosnę znajdziesz na Factoryprice.eu. Sprawdź naszą ofertę!
  • Büyük boy

Moda kontrastları sever, bu nedenle zar zor göbek kaplama modellerinin yanında, ceketin yerini alacak yeniden çizilmiş, mega gevşek modeller de bulacaksınız. Ultra uzun kollu, saklayabileceğiniz ve omuzlu yastıklarla doldurabileceğiniz hacimli bir kesim – bunun arkasında mağaza raflarına bakmalısınız.

  • Minimalist

Minimalistler memnun olacak — yeni sezon için zorunluluklarından biri de vardır moda kadın blazerleri tamamen yakalamak yoksun. XXL sürümü siluet için çok uygundur – formda olabildiğince tutumlu olması ve ölümsüz klasiklerin tonlarında tutulması önemlidir.

2022 baharında kadın blazerleri toptan nasıl şekillendirilir? Önerilerimiz

Her gün, iş için ya da şehre gevşek bir gezi için – nasıl kesilir bahar bayan blazer toptan Tüm bu sürümlerde? Yollarımızı keşfedin:

  • (Değil) kıyafet kurallarına göre

Klasiklerin sıkıcı olması gerekmiyor. Bu, zarafetin minimalizmini Paris’in dışındaki dengesizlikle birleştiren ilk teklifimiz ile kanıtlanmıştır. Nasıl yaratıyorsunuz? Basit bir bej blazer için deri sigara, yüksek topuklu pompalar ve bir çift kedi güneş gözlüğü atın. Mütevazı bir gümüş küpeler, kapitone bir debriyaj çantası ve hazır doğruluk için yeterlidir.

  • Minimal görünüm

Elbise yerine Blazer mi? Neden olmasın! Minimalist modelleri yakalamadan (ve daha fazlası) onurlanmanın parlak bir yoludur. Onlara göre, kalın bir topuk, küçük bir çanta ve göz alıcı bir kayış (tercihen mücevher) ile sandalet attığınızdan emin olun. Hepsi güçlü, canlandırıcı bir renkte.

  • Spor giyim

Spor için monolook takım elbise mi? Bir blazer ve pantolon, pürüzsüz bir bas tişörtü ve ayak bileğine ulaşan spor ayakkabıları ile gevşek bir set yaratacaktır. Bu mikro sırt çantası veya geometrik, zıt çerçevelerde kompakt bir poşet ve gözlük için. Düz, anında ve en önemlisi – rahatça mega.

Daha fazlasını görün: Kadın takım elbise toptan — ilkbaharda teklifinizi genişletin!

Ayrıca kaçırmayın: Kadın blazer — rahat stil için ne seçilir?

justyna

Recent Posts

Ramoneski w hurcie – poznaj wszystkie modele!

Szukasz modnych kurtek na wiosnę do swojego sklepu? Ramoneski w hurcie to idealna propozycja, która…

2 sene ago

Yaz için toptan kadın şortları – ne seçilir?

2022 yaz toptan kadın şortları? Bunların en modası renk, desen, dekorasyon ve malzemenin dokusu ile…

2 sene ago

Toptan denim koleksiyonu – toptan yeni modeller

Sonbahar/kış sezonunda modaya uygun ve şimdi ilkbaharda yeni bir taksitle geri dönüyor. Şu anda sadece…

2 sene ago

İlkbahar ve yaz için toptan mini etekler – en geniş çevrimiçi toptan satış teklifi

Bahar koleksiyonlarının şovları zaten arkamızda - teklifi yeni kıyafetlerle tamamlama zamanı. İmleç bu kez onlar…

2 sene ago

Toptan yaz 2022 koleksiyonu – yeni sezonun trendlerini öğrenin!

Sarayda hava ısınıyor, bu yüzden sadece ilkbaharda stoklamak için ideal bir fırsat değil, aynı zamanda…

2 sene ago

Giyim toptancısındaki temel artı boyutu koleksiyonu – ilkbaharda trendleri öğrenin!

Online giyim toptan temel artı beden koleksiyonu zaten var! Peki ya ona? Sadece üstler, elbiseler…

2 sene ago