haber

Toptan yaz 2022 koleksiyonu – yeni sezonun trendlerini öğrenin!

Sarayda hava ısınıyor, bu yüzden sadece ilkbaharda stoklamak için ideal bir fırsat değil, aynı zamanda bize yakın olan bir yaz. Yılın en sıcak sezonunda ne olacak? Her şeyden önce, havadar elbiseler, kırpılmış moda ve gevşek bermuda ile üstleri tekrar lütuflara dönecek. Anlamsız da kısa setlerin yanı sıra rahat tarzda nervürlü setler de olacaktır. Neler sunacağımızı görün toptan yaz 2022 için koleksiyon ve bizimle yeni sezon için hazır olun!

Yaz trendlerinin kısa özeti – kontrol edin!

Bu yılki yaz bizi ne bekliyor? Her şeyden önce, modernite ile karışık ölümsüz klasik bir tekrarlama. Bahar teklifi gibi. toptan Factoryprice.eu yaz 2022 için koleksiyon enerjik tonlar, yapısal kumaşlar ve kesinlikle sezonun özelliklerinden biri olacak süslemelerle doludur. Bununla birlikte, aynı zamanda, 1970’lerden ve 80’lerden kalma desenli setlerle eşit duracak masalların yanı sıra 2000’lerden ilham alan modaya uygun orijinal, hafif kitschy aksesuarlarla eşit duracak olan bastırılmış peri masalları da olacaktır. Denim şortlarına ek olarak, kırpılmış kesimli örme üstler veya güçlü tonlarda elbiseler (hem çizgili hem de tropikal baskılar olanlar) iyi bir seçim olacaktır. Ne de şık schmowers için fantastik bir alternatif olacak kısa kollu gömlekler ve keten gömlekler yerine giyilen mikro tenis etek etekleri, korseler unutmayalım. Ne de daha zarif önermeler — takım elbise yelek, garson setleri ve palazzo pantolon ile kant-preslenmiş bacaklar.

Yeni sezon için en büyük giyim hit – koleksiyon yaz 2022 Factoryprice.eu toptancı

Online Toptan Yaz 2022 için koleksiyon sadece tipik plaj kıyafetleri değil. Aynı zamanda:

  • Takım Takımları

Özellikle iş için anında uyum sağlayacak ince, havadar malzemeden olanlar. 50’li yıllardan esinlenerek iyi kesilmiş setleri ve Bermuda ile mega gevşek düetler öneriyoruz. Çizgili, ekose veya güçlü tonlarda – bu sezon hepsi olacak!

  • Tuba elbiseler

Yaz gişe rekorları kıran listelerimizde tekrar hüküm sürecek bir klasik. Toptan yaz 2022 için giyim koleksiyonu Özellikle sürekli lansed şeritlerde, modaya uygun kesiklerle ve herhangi bir stili canlandıracak yoğun renklerde olanlar olmadan yapmayacaktır. Peki ya kesik? Ayrıca burada herhangi bir kısıtlama olmayacak – kendilerini mini, midi ve maxi’nin serbest bırakılmasında savunacaklar.

  • Üstler ve kırpılmış gömlekler

Zupełnie gładkie, w casualowych kolorach i z delikatnie strukturalnej tkaniny. Tak wyglądają najmodniejsze topy sezonu. Obok nich stoją oczywiście te w intensywnych odcieniach, które będą przełamywały nudę codziennego casualu. Z powodzeniem zastąpią koszule w zestawieniach z garniturowymi kompletami, jak i luźne outfity ze spodenkami o wysokim stanie.

Kolekcja na lato 2022 w hurtowni Factoryprice.eu już nadchodzi! Jakie ubrania i dodatki się w niej znajdą? Zobacz!
  • İmleç: manuel iğne işi

Boho ikliminde örme kıyafetler için trend geri döndü! Online toptan yaz 2022 için koleksiyon ayrıca büstü altında bağlı kısa üstleri ve üstleri ile başlayarak bahsedecektir. Havadar plaj ve rahat stil için harika çalışacaklar, temel gündelik için bir tamamlayıcı olarak.

  • Kalça üst

Ve son olarak, son zamanlarda artan bir popülerlik ürünü, yani alçaltılmış bir bel ile etek ve pantolon toplayan bir şey. Kısa üstleri ve bluzları olan setlerde mükemmeldirler, y2k dönemi stilini akla getiriyor. Teklifinize hangi modeller eklemeye değer? Pantolon: milisler, parlama kot pantolon ve çanlar, etekler: ruffles, sıkı tüpler ve basit bir tasarıma sahip alevlendi.

2022 yaz için ekstralar toptan toplama

Peki ya moda ekstralar? Bizim giyim toptan yaz 2022 için koleksiyon ayrıca onlara zengin olacak. – Neyin içinde? Biz sorarız:

  • Ayakkabılar

Her yıl olduğu gibi, moda ayakkabı koleksiyonu kuşkusuz örgülü bir deri kemer ve klasik flip-floplarda parmak arası terliklere çarpacak. Ayrıca kalın bir direğe bağlı flip-flop, deri pompalar ve ratan taban üzerinde bir kıyıcı iyi çalışmaya devam edecektir. Ayrıca zarif teklifler olacak – üst dekoratif zincir ve süet mokasen ile mokasen mokasen olacak.

  • Çantalar

Bir süre giga alışverişçilerini unutacağız ve bunların yerine mini çantalara sığmaya çalışacağız. Bir poşet şeklinde boyun boyunca el, omuz veya asmak için. Plajlar için mükemmel olacak hasır sepetler ve ratan hilalleri de harika çalışacak. Renk mi? Herhangi bir ama en iyisi uzaktan sıyrılır ve akla cennet tatillerini getirir.

  • Diğer

Peki ya diğer aksesuarlar? Vintage ve modernliğin bir karışımı, onları seçerken sloganlara rehberlik ediyor. Geometrik retro gözlüklere, basamaklı küpeler ve değerli taşlarla süslenmiş kolyelere ek olarak, saten desenli eşarplara, göze çarpan tonlarda plastik mühürlere ve sprinte beyzbol şapkalarına da ulaşacağız. Hepsini dene!


Devamını oku:
Toptan yaz 2022 koleksiyonu — Factoryprice.eu haber duyurusu

Konu sizin için: Toptan yaz tişörtleri — en şık stilleri göz atın

justyna

Recent Posts

Ramoneski w hurcie – poznaj wszystkie modele!

Szukasz modnych kurtek na wiosnę do swojego sklepu? Ramoneski w hurcie to idealna propozycja, która…

2 sene ago

Yaz için toptan kadın şortları – ne seçilir?

2022 yaz toptan kadın şortları? Bunların en modası renk, desen, dekorasyon ve malzemenin dokusu ile…

2 sene ago

Toptan denim koleksiyonu – toptan yeni modeller

Sonbahar/kış sezonunda modaya uygun ve şimdi ilkbaharda yeni bir taksitle geri dönüyor. Şu anda sadece…

2 sene ago

İlkbahar ve yaz için toptan mini etekler – en geniş çevrimiçi toptan satış teklifi

Bahar koleksiyonlarının şovları zaten arkamızda - teklifi yeni kıyafetlerle tamamlama zamanı. İmleç bu kez onlar…

2 sene ago

Factoryprice.eu toptan kadın blazer – onlara sahip olmalısınız!

Pencerenin dışına tamamen yayılır, bu nedenle satış teklifinin küçük bir güncellenmesi zamanı geldi. Mağazanızı donatmaya…

2 sene ago

Giyim toptancısındaki temel artı boyutu koleksiyonu – ilkbaharda trendleri öğrenin!

Online giyim toptan temel artı beden koleksiyonu zaten var! Peki ya ona? Sadece üstler, elbiseler…

2 sene ago