haber

Toptan denim koleksiyonu – toptan yeni modeller

Sonbahar/kış sezonunda modaya uygun ve şimdi ilkbaharda yeni bir taksitle geri dönüyor. Şu anda sadece bir yüzü olmayan bir kottan bahsediyor. Pantolonlar, etekler, elbiseler, ceketler ve tulumlar – teklifinize başka ne eklemelisiniz? Bizimkilerin ne olduğunu keşfedin denim koleksiyonu toptan ve bugün moda boncuklar üzerinde stok!

Kot pantolon için moda nereden geldi? Trend geçmişi

Zanim Levi Strauss uszył pierwszy model kultowych jeansów i zrewolucjonizował tym samym modowy rynek, denim był przede wszystkim wykorzystywany do szycia marynarskich mundurów, a później także i namiotów oraz pokrowców na wozy. Początkowo ich produkcja ograniczała się do francuskiego miasteczka, Nimes i urokliwej miejscowości we Włoszech, Genui. Zmieniło się to dopiero w wieku XIX za sprawą niemieckiego chemika, Adolfa von Baeyera. Opatentował on sposób na to, jak syntetycznie uzyskać barwnik, którym farbowano denim, dzięki czemu jeans przeniósł się na inne kontynenty.

Szukasz modnych ubrań na wiosnę? Nasza kolekcja denim w hurtowni Factoryprice.eu będzie na to idealnym rozwiązaniem – sprawdź!

W 1853 roku trafił on do Ameryki, gdzie dzięki Levi Straussowi stał się bardzo popularny. To właśnie też tam powstała pierwsza jeansowa kurtka, która została stworzona z myślą o pracownikach fizycznych oraz poszukiwaczach złota. Potrzebowali oni bowiem do swojej pracy wytrzymałych, wygodnych okryć, a denim idealnie się do tego nadawał. W późniejszych latach patent na modne „jeansówki” przejęła od Straussa firma Lee, która uszyła także pierwszy damski model jeansów. Do dziś obydwa nazwiska kojarzą się niezmiennie z kultowymi ubraniami z denimu, a one same co roku powracają do mody w coraz to bardziej oryginalnym wydaniu i zbiera ogromne plony popularności – na co dowodem jest nasza denim toptan yeni koleksiyon. Kontrol et!

Toptan olarak yeni denim koleksiyonu – mağazanızda nelerin olması gerektiğini görün!

Online Toptan Denim Koleksiyonu artık sadece yeniden çizilmiş denim içermez ceketler. Buna ek olarak, kaçırmayacaktır:

  • Vintage Pantolon

Bu sezon en şık stilleri mi? Şüphesiz cevap veriyoruz – anne kot pantolon, kalça modası ile parlama pantolonu ve tabii ki ölümsüz yüksek bel çanları. Zorunlu, pürüzlü ve delinmiş bacaklarla ve canlandırıcı renkte zarif bir şekilde püskürtülür.

  • Mikro etekler

İlkbaharda Toptan Denim Koleksiyonu ayrıca Y2K tarzı hayranları, yani ultra kısa kot etekler için bir önerisi var. Düşük koşullu, düz moda ve fırfırlı dekorasyonla – arkasına bakın. Dahice, ek olarak, baskılar ve yama eşlik edecek, kitsch ile kanlı. Neredeyse her yerde ortaya çıkacak olan son moda çığlığı.

  • Yelekler

Peki ya bu takım elbiselere benzeyen kot yeleklere ne dersin? Genellikle formalar ve üstler için kendilerini test edecekler, ayrıca bu sezonun korseleri tutkuyla indi. Ayrıca, kot kalça ve düşük bel etekleri ile mükemmel düet yaratacaklar. Kesinlikle bizim favorimiz!

  • Braletler

Brallet olan bu sezonun mutlak vuruşunu unutmayın. Giyim toptan denim koleksiyonu Özellikle gündelik stilleri tamamlayacak olan, düğmeli ve klasik tonlarda (bebek mavisi, nar ve gri) desteklenmiş sütyenleri sunar. Ne için uzanacaksın?

Toptan olarak denim koleksiyonu – onunla şık stil nasıl oluşturulur?

O sunduğu giysiler gizlice nasıl toptan Factoryprice.eu denim koleksiyonu stil için, en son trendlerle tutarlı? Hemen harekete geçin!

  • Monolook

Basit, anlık ve daha da önemlisi – ölümsüz. Böylece kısaca denim toplam görünüm olan ilk seti tanımlayabilirsiniz. Bunu yaratmak için, düşük koşullu, brallet veya kot yelek ve her şeyi al 2000’lerin orijinal setine mahvedecek bir kot blazer ile yeterli parlama pantolonu var.

  • Vahşi Batı

Online Toptan Denim Koleksiyonu Hiçbir sorun bizi gerçek bir batıya transfer etmeyecek. Bunu nasıl yapıyorsun? Bot kesim kotlarını XXL süet katana, geniş kenarlı şapka ve kovboy kızlarla birleştirin (tercihen püsküllü ve açık iş dekorasyonu ile kesilmiş). Ekleyecek bir şey yok, hiçbir şey koymak.

  • Klasik 2.0.

Nasıl sıkıcı değil bahar 2022 için zarif setler yapmak için? Onlara kot ekleyin – bu sezon resmi olarak bile kendilerini savunacak bir blazer, üst veya sadece kot pantolon şeklinde. Bunun için mi? Klasik takı seti, bir pim üzerinde sandaletler ve bir el kutusu.

Okumaya devam edin Toptan kot pantolon — mağazanızdaki modaya uygun kot pantolonlara dikkat edin!

Kaçıramazsın. Kotlar toptan satılan — koleksiyona hangi stilleri tanıtmak için?

justyna

Recent Posts

Ramoneski w hurcie – poznaj wszystkie modele!

Szukasz modnych kurtek na wiosnę do swojego sklepu? Ramoneski w hurcie to idealna propozycja, która…

2 sene ago

Yaz için toptan kadın şortları – ne seçilir?

2022 yaz toptan kadın şortları? Bunların en modası renk, desen, dekorasyon ve malzemenin dokusu ile…

2 sene ago

İlkbahar ve yaz için toptan mini etekler – en geniş çevrimiçi toptan satış teklifi

Bahar koleksiyonlarının şovları zaten arkamızda - teklifi yeni kıyafetlerle tamamlama zamanı. İmleç bu kez onlar…

2 sene ago

Toptan yaz 2022 koleksiyonu – yeni sezonun trendlerini öğrenin!

Sarayda hava ısınıyor, bu yüzden sadece ilkbaharda stoklamak için ideal bir fırsat değil, aynı zamanda…

2 sene ago

Factoryprice.eu toptan kadın blazer – onlara sahip olmalısınız!

Pencerenin dışına tamamen yayılır, bu nedenle satış teklifinin küçük bir güncellenmesi zamanı geldi. Mağazanızı donatmaya…

2 sene ago

Giyim toptancısındaki temel artı boyutu koleksiyonu – ilkbaharda trendleri öğrenin!

Online giyim toptan temel artı beden koleksiyonu zaten var! Peki ya ona? Sadece üstler, elbiseler…

2 sene ago