haber

Yaz için toptan kadın şortları – ne seçilir?

2022 yaz toptan kadın şortları? Bunların en modası renk, desen, dekorasyon ve malzemenin dokusu ile ayırt edilecektir. Klasik zaten denim şortlara ek olarak, koleksiyona havadar sis modelleri, zarif ekose şort veya son olarak, her gün başarıyla stil ettiğimiz rahat triko olanlar eşlik edecek. En çok satan ürünlerimizle tanışın

Yaz 2022 için moda – yaklaşan trendleri keşfedin

İlkbahar teklifi gibi, 2022 yaz koleksiyonu da enerjik tonlar, yapılandırılmış kumaşların yanı sıra sezonun özelliklerinden biri haline gelebilecek süslemelerle doludur. Bununla birlikte, 1970’lerden ve 80’lerden kalma desenli setlerle eşit duracak klasiklerin yanı sıra orijinal, biraz kitschy eklemeler de olacak. Hangi kıyafetler için ulaşmaya değer? Gerçi toptan kadın şortları Şüphesiz onlar iyi bir seçim olacaktır, teklifinizde de kırpılmış kesim veya güçlü tonlarda elbiseler ile örme üstleri olmalıdır (hem çizgili pürüzsüz hem de tropikal baskılar olanlar). Ne de şık schmowers için fantastik bir alternatif olacak kısa kollu gömlekler ve keten gömlekler yerine giyilen mikro tenis etek etekleri, korseler unutmayalım. Ne de daha zarif önermeler — takım elbise yelek, garson setleri ve palazzo pantolon ile kant-preslenmiş bacaklar.

Kadın Şortları Toptan – Top 4 olmalı

Klasik denim şortunu unut – bu sezon sadece değil toptan moda kadın şortları. Onlara ek olarak, onlar da harika çalışacaklar:

  • Örme

Basicum, çizgili, ultra renkli ve en önemlisi – rahat bir örgü. Bunlar bu sezonun en şık ve rahat şortlarından bazıları. Günlük stilde harika düşerler – özellikle kısa şerit üstleri ile birleştirildiğinde. Hem düşük hem de yüksek bel ile önerilir.

  • Takım elbise

Ve ne diyorsunuz toptan zarif kadın şortları? My je kochamy! Zwłaszcza te z nogawkami zaprasowanymi w kant i na tzw. zakładkę. Dobrym wyborem będą zarówno modele w żywych kolorach, jak i monochromatycznych odcieniach. Stworzą fantastyczny zestaw z krótkim pudełkowym żakietem i szpilkami.

Najmodniejsze szorty damskie w hurcie znajdziesz na Factoryprice.eu – sprawdź naszą ofertę na lato!
  • Klasik kot

Yeni koleksiyonumuz arasında klasik baskısında model sıkıntısı da olmayabilirdi. Kadın Kot Şort · Toptan Satış Kesinlikle bu yılın yaz olması gerekir. En şık, hafif yükseltilmiş bir bel ve zıt kenarları olan püskürtülen bacaklara sahip olanlar olacaktır. Renk mi? Herhangi bir, o uzaktan sıyrılıyor önemli.

  • Etek-Pantolon

Havadar, renkli ve mega kız gibi. Hassas kumaşların eteklerine benzeyen şortlar, dükkanınızda olması gereken 2022 yazında başka bir hit. Floristik motifler, hayvan baskıları veya daha fazla stil kazandıracak renklerde, etkileyici versiyonlarına bahis oynamaktan çekinmeyin.

Yaz stilinde Toptan Kadın Şortları – onları nasıl keseceğinizi görün!

Kadın şortlu setler yeni sezonda bir furore yapacak? Önerilerimize göz atın!

  • Plaj görünümlü

Bu set için seçmek en iyisidir havadar toptan kadın şortları, özellikle kısa bir eteğe benzeyen olanlar. Çizgili, spor ayakkabıları ve hazır tek renkli bir üst seçmek yeterlidir. Her şey, tüm plaj esaslarının barındıracağı bir hasır alışverişi bozmak için serin.

  • Gündelik klasikler

Ve sıradan versiyonda ne var? Elbette iyi bir seçim, özellikle yüksek belli olanlar denim şort olacaktır. Bunun için T-shirt Yuvarlak yakalı ve retro baskılı. Ekstralar mı? Kompakt poşet, geometrik gözlük ve spor ayakkabıları kalın bir taban üzerinde (mutlaka renkli!). Şık ve rahat.

  • Retro zerafet

Ve nihayet klasik minimalizm hayranları için bir şey, yani, lider rolde şortlu bir takım elbise. Masanın arkasındaki sıcak günler için harika bir seçim olacaklar. Bu seti oluşturmak için bir dizi minimalist mücevher, topuklu sandalet ve narin makyaj yeterli olacaktır. Sınıf!

İlginizi çekebilir: Toptan yaz 2022 koleksiyonu — Factoryprice.eu haber duyurusu

Konu sizin için: Kadın eşofman altı setleri şortlu — ilkbahar ve yaz için olmalıdır

justyna

Recent Posts

Ramoneski w hurcie – poznaj wszystkie modele!

Szukasz modnych kurtek na wiosnę do swojego sklepu? Ramoneski w hurcie to idealna propozycja, która…

2 sene ago

Toptan denim koleksiyonu – toptan yeni modeller

Sonbahar/kış sezonunda modaya uygun ve şimdi ilkbaharda yeni bir taksitle geri dönüyor. Şu anda sadece…

2 sene ago

İlkbahar ve yaz için toptan mini etekler – en geniş çevrimiçi toptan satış teklifi

Bahar koleksiyonlarının şovları zaten arkamızda - teklifi yeni kıyafetlerle tamamlama zamanı. İmleç bu kez onlar…

2 sene ago

Toptan yaz 2022 koleksiyonu – yeni sezonun trendlerini öğrenin!

Sarayda hava ısınıyor, bu yüzden sadece ilkbaharda stoklamak için ideal bir fırsat değil, aynı zamanda…

2 sene ago

Factoryprice.eu toptan kadın blazer – onlara sahip olmalısınız!

Pencerenin dışına tamamen yayılır, bu nedenle satış teklifinin küçük bir güncellenmesi zamanı geldi. Mağazanızı donatmaya…

2 sene ago

Giyim toptancısındaki temel artı boyutu koleksiyonu – ilkbaharda trendleri öğrenin!

Online giyim toptan temel artı beden koleksiyonu zaten var! Peki ya ona? Sadece üstler, elbiseler…

2 sene ago